Здравеите мили момичета! Изчетох цалата тема, защото от 14.04.2011 г. ние също сме с диагноза азооспермия. Ние сме от Плевен и всички изследвания правим в КИРМ Плевен. Първата СГ я направихме на 7.04. нямаше нито един сперматозоид, д-р Рилчева каза да направим още една безплатно до 7 дни, но за съжаление и при нея нямаше нито един сперматозоид. Предложи ми естествено първо донор, но ние отказахме, тогава тя каза че има и др. начини приятеля ми да стане биологичен баща и ни изписа следните изследвания - FSH, LH, Testosterone, Chlamydia IgA, Chlamydia IgG, Микробиология на еакулят и Уреаплазма и Микоплазма, с готовите изследвания ни каза да си запишем час при д-р Петър Симеонов в София, да отидем на преглед и каквото каже да се прави, всичко може да се направи тук в Плевен. Имали някои, на които са правени PESA, TESE или MESA в КИРМ Плевен, от кого са правени и имали успешни бременности след това? Междувременно започнах да давам на приятеля ми Спимен 3х2, сутрин на гладно смуче като бонбон 1-2 ч.л. пчелен прашец, и от време на време му правя чаи от Роибос тъи като има антиоксидантно деиствие, не смея да давам нищо друго преди прегледа при специалист. Извинявам се за дългия пост, благодаря Ви, че Ви има, защото ми вдъхнахте неворятен кураж и надежда, че има изход и трябва да се борим. Бъдете живи и здрави!