Радвам се, че покрай цялата суматоха намирам време да напиша тук, че на 15-ти на бял свят се появи дъщеричката ми....
Майката и малката принцеса, която се роди цели 3,4 кг и 52см, се чувстват добре под всеотдайните грижи на екипа на клиника Щерев....
Една битка, продължила близо 2 години, десетки тестове, треперене, пункции, чакане, пак треперене - завърши с така мечтания резултат.
Благодаря на уникалния екип, работещ в клиниката, сбъднала мечтата ни - д-р Щерев. Благодаря на съдбата, че ме събра с толкова силен и целеустемен човек, като съпругата ми. Аз съм вече баща с поставена и доказана диагноза азооспермиа.
Радвам се, че нещата станаха така, че поехме процедурата със собствени средства и сега губим реда си по фонда, макар че бяхме удобрени и получихме така мечтаното обаждане, което както се досещате ще даде шанс на още една двойка,защо не на една от този форум! Успех, дано сме им на късмет!
Пиша всичко това, защото този форум изигра неподозирана за мен роля. Възможността да споделям, чета и обменям мисли със съпричастни хора ми даде немислим кураж, сила, спокойствие. Благодаря Ви на всички!
Пожелавам искрено успех на всички Ви, защото страната ни се нуждае от децата ни. А и защото много добре знам какво изпитвате, какво мислите, как се чувствате при чакане за всеки нов резултат, за всяка процедура....
Горе главата и смело напред! Надежда има винаги, а моята история е едно от доказателствата!