Dolphin, добрата новина е, че е имало имплантация. Това е колкото ценно като информация, така и болезнено. Но мисли в положителен аспект, ти можеш да забременяваш! Преди нашата процедура, няколко месеца мъжа ми беше на оксибор форте, спимен, меда със зародиша, цинк и витамини А и Е. Отделно преди това бяхме провели тримесечен курс с прегнил 5000 /1 път в седмицата/.
[/quote]
Благодаря ти, че сподели вашия опит. Сега се чудя дали да не пусна профилактично малко генетични и имунологични изследвания при мен все пак. Иначе издирвам Pregnyl 5000 и Menogon на по-ниски цени, тъй като при мъжа ми терапията е за дълго време и то всяко по два пъти седмично..А иначе с инжекциите ти ли се справяше, че моя мъж си пада мрънкало и не ми се мисли как ще го бода, а да ходи четири пъти седмично до медицински център..
А това, че е имало имплантация въпреки всичко предполагам, че наистина е обнадеждаващо, но сега изпитвам още по-голям страх и ужас...
И последно се оказа, че лекарството за стомах, Пробитор, което е взимал мъжа ми, съдържа Омепразол, който потиска сперматогенезата. Да знаете, че всеки един медикамент, който се приема повече от седмица, независимо колко безобиден звучи според листовката, трябва да бъде консултиран с лекар...