Говорите за различни диагнози, от azoospermia до azoospermia разликите са големи. Redmir, при теб, както и при мъжа ми проблемът се оказва обструктивен. Но и на двама ви биопсиите са правени и с цел диагностика, няма как да ви предпишат медикаменти без диагноза.При вас сперматогенезата е запазена вътре е запазена. При мъжа на sev_sev спермата е спряна на ниво сперматоцити. Диагнозата е съвсем различна!
Твърде възможно е да се прилага някакъв вид стимулация чрез медикаменти,звучи логично, но при подобна диагноза и аз съм на мнение, че трябва да се съберат няколко компетентни мнения от различни специалисти. Дано някой, който е запознат с подобни случаи помогне повече.
Valde, проверката дали семенните канали са запушени е доста болезнена и мисля, че въобще не се практикува, каналчетата са много фини и често при запушвания се получават и сраствания, плюс това, те са така извити, че ако се прокарва нещо по тях, шансът да ги перфорираш е голям. С ултразвук, няма как да се установи, по същата причина, много са фини... За това е и биопсията, ако нищо не излиза и вътре има, значи е запушване.