0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Графика на maya6
« -: Юли 27, 2008, 19:53:15 pm »
 :hello:Здравейте на всички, моля, разгледайте графиката ми. Всяко Ваше мнение ще ми бъда от полза.
Само за информация : От цяла седмица си меря БТ - анално, отчитам температура 37,2. По мнеине на някой от форума вече съм имала овулация, според други при такава температура би трябвало да съм бременна. Но, от снощи имам кафяво зацапване - признаци за идване на МЦ(по принцип трябва да ми дойде на 02,08,08). Имам болки в корема, вътрешно напрежение, точно както ми идва.
Моля да ми дадете още мнения.  :balk_104:
Re: Графика на maya6
« Отговор #1 -: Юли 27, 2008, 20:02:56 pm »
maya6,не ти се отваря графиката.Прочети внимателно как става и си коригирай грешката за да я видят момичетата.  :P
*
« Отговор #2 -: Юли 27, 2008, 20:15:59 pm »
Моля кажете ми къде да нанеса корекция в профил лични данни съм сложила отпетки да ми се чете графиката и личните данни.  :hello2:
*
« Отговор #3 -: Юли 27, 2008, 20:22:55 pm »
Момичета, моля да ме извините графика на maya. Не маya6.  :oops: :balk_104:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #4 -: Юли 27, 2008, 20:31:38 pm »
Пак не се отваря не си я разрешила още.

« Отговор #5 -: Август 06, 2008, 18:00:50 pm »
Миличка, съжалявам че ти е дошло...
но нищо нов цикъл, нов късмет!

*
« Отговор #6 -: Август 08, 2008, 13:28:13 pm »
Да се включа, за да не започвам нова тема : Може ли да ми разгледате графика и да ми кажете, кога според Вас, ще имам ОВ.
Момичета, благодаря Ви ! :)
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #7 -: Август 08, 2008, 13:29:58 pm »
колко ти е далаг цикала че забравих

*
« Отговор #8 -: Август 08, 2008, 15:22:04 pm »
Връщайки се 6 месе назад, средната ми продължителност е около 26 дни.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #9 -: Август 09, 2008, 10:41:35 am »
Мила по бт Ов още не е минала ако днес започнеш да правиш тестове за ОВ мисля че ще можеш да я хванеш иначе по стандарт ОВ трябва да е около 12 ден щом цикъла ти е средно 26 дни. Така че с тестовете ще ти е най лесно, иначе ако утре БТ се повиши значи си в ОВ.Успех.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #10 -: Август 12, 2008, 21:35:03 pm »
Мила аз ти писах на личния но и тук ще напиша, значи мисля че ов ще е утре ако обаче БТ остане и утре такава значи ОВ ще е в други ден затова направи тест, но най добре е да си сложите сърцата 4-5 дни считано от днес пък кога е точно ОВ не е толковма важно , важен е крайния резултат.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #11 -: Август 12, 2008, 21:36:44 pm »
цикъла ти този месец няма да е 26 дни а поне 30-31 но най добре е да не4 идва гадината нали.

*
« Отговор #12 -: Август 13, 2008, 16:48:32 pm »
Днес, ходих при гинеколога ми и той поглеждайки ми графиката ми (съто така попълвам и една антекта подобна на графиката), че ОВ може би ми е било на 08.08.08. Каза ми  че графиката ми е много насечена и ми предписа Дуфастон. Не ми  правила никакви хормонални изследвания, преди това.
 Каза, че дуфастона се пие от 15 ден до 25, но при мен да започна от днес (сиреч 16 ден ) по-половичка сутрин и вечер. След следващият МЦ пак да отида при нея.
Аз, пък си мислеш, че ОВ ми е вчера, но според нея не е така. Знам от мои познати, че Дуфастона се пие след ОВ. Моля да Вашето мнение!
 :ask:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #13 -: Август 14, 2008, 21:23:57 pm »
Мила аз не съм много съгласна с мнението на гинеколога ти но все пак той трябва да е професионалис и знае по добре, макар че е много странно ОВ да е била на 08.08.08 макар че може и да е късметлииска дата, но нищо не се знае важно е да има резултат нали дано да е вече на лице пу-пу-пу

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #14 -: Август 15, 2008, 13:28:24 pm »
Мила, аз също мисля, че гинекологът ти страшно се е объркал.
Защото по графика мисля, че много ясно се вижда - 15-ти ден или 12 август. А дуфастонът доколкото знам се пие след овулация - дано не си го почнала рано.
И освен това като гледам предния месец си мерила последните дни във втората фаза и ти е супер стабилна графиката - на 37 градуса е закована. Незнам как е преценил, че ти е "насечена". Насечена е този месец в първата фаза, но това е нормално - важното е след овулация и след покачването на БТ да ти се задържи стабилна графиката.
Дано и други момичета се включат.
Стискам палци и успех този месец, миличка!
« Последна редакция: Август 15, 2008, 13:55:11 pm от naskomimi »

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #15 -: Август 18, 2008, 15:08:21 pm »
Мила ма къде се загуби не попълваш графиката как е БТ ти как си, няма те никаква, да не се излежаваш по плажовете а ще те хвана аз къде се губиш ти.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #16 -: Август 18, 2008, 15:11:22 pm »
Ей мила къде се загуби не пишеш и в календара как е БТ. Абе ти да не хвана за моренцето а ще те намеря аз къде се мотаеш ти ще видиш.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #17 -: Август 19, 2008, 14:44:12 pm »
Мила гледам ти БТ е добре, но ако ОВ е била на 15 ден дано не сте закъснели със сърцето но нищо не се знае до последно пожелавам ти успех и да се сбъдне мечтата ти много скоро.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #18 -: Август 23, 2008, 09:23:43 am »
Мила Бт ти е прекрасна за сега дано да ти се сбъдне мечтата

*
« Отговор #19 -: Август 25, 2008, 09:30:51 am »
Добър ден, момичета!
На Veni_I_koci - благодаря !
Днес по график трябва да ме дойде МЦ - имам ги сиптомите, само се моля да се размина.  Имам болки в кръста и ниско в корема, учудващо не ме болят гърдите (до сега винаги ми е  бил съпроводен с  болки в гърдите).
Пожелавама на останалите, който я чакам да не ги споходи.  :crossfingers:
Лек и хубав ден, момичета !