0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
Re: Ще сгреша ли?
« Отговор #40 -: Август 21, 2008, 18:59:20 pm »
Браво магичка успех в новата работа ,добро начало .А относно съпруга ти не го оставяй да ти убива кариерата .Смело напред ти си силно момиче и ще успееш.
« Отговор #41 -: Август 21, 2008, 19:26:09 pm »
Късмет и много положителни емоции на новото място!
*
« Отговор #42 -: Август 21, 2008, 19:37:42 pm »
Адашче, късмет :-)

« Отговор #43 -: Август 22, 2008, 09:27:32 am »
Успех мила!
Само напред и нагоре! Имаш силно стиснати палци от мен  :crossfingers:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #44 -: Август 22, 2008, 09:32:08 am »
Успех и от мен, мила Магичка! :bighug:
*
« Отговор #45 -: Август 22, 2008, 09:39:49 am »
Чудесно :D
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #46 -: Август 22, 2008, 12:43:18 pm »
Ехее,Магичка мн се радвам за теб;-) Супер дано се наредят нещата така положително за теб. Успех и звънкай
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #47 -: Август 23, 2008, 04:31:02 am »
няма да се отказваш,вълка козината си мени,нрава-не.
Това е страхотна възможност да си независима и да започнеш на чисто!
хайде,дано да ти върви по вода!
*
« Отговор #48 -: Август 23, 2008, 20:26:24 pm »
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така .Не ги оправдавам но и нети обвинявам но вкрайна сметка никой не бята от хубавото нали?Но аз смятам ,че веднъж имали раздяля то по добре тя да е вечна.Една чаша като се счупи  и да я лепиш  повече неможе да се използва.
Имаш моятя подкрепа зя решението което си взела , за мен ти си силна жена щом си се решила.Дано живота ти се промени към по добро.
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #49 -: Август 23, 2008, 20:54:46 pm »
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така .Не ги оправдавам но и нети обвинявам но вкрайна сметка никой не бята от хубавото нали?Но аз смятам ,че веднъж имали раздяля то по добре тя да е вечна.Една чаша като се счупи  и да я лепиш  повече неможе да се използва.
Имаш моятя подкрепа зя решението което си взела , за мен ти си силна жена щом си се решила.Дано живота ти се промени към по добро.

Аз наистина немога да те разбера но не защото се смятам за тясно скроена а защото "нашите проблеми" са наистина НАШИ а не само мои или само негови.И мъжът ми (мъжете ни)изпада в лоши настроения и не е лесен характер, но това не ме тласка в обятията на някой друг особено ако той (да не дава Господ) лежи с влошено здраве някъде или го бодат с инжекции.
Много е "лесно" вероятно да намерим извинение за подобни случки, обаче не и на мен...
На мен би ми било трудно...много трудно.
А и нали се борим за хубавото...БЕБЕ...заедно.Аз искам не само на него да му е хубаво...искам го и за себе си:)

Поздравявам те Магичка:)
« Отговор #50 -: Август 23, 2008, 21:56:12 pm »
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така .Не ги оправдавам но и нети обвинявам но вкрайна сметка никой не бята от хубавото нали?

?!?!?
Боже, а си мислех, че слугинското мислене сме го отавили в 20ти в. И, че вече не се смятаме за обслужващ персонал на съпрузите си, чиито задължения се свеждат до това да са винаги усмихнати и на разположение, но не очакват внимание, подкрепа и споделеност.

Дано хора на твоя акъл да са по-малко. Или ако са много, за бога, да не го предават на следващите поколения. 

Успех, Маггичка. И поздравления! 

« Последна редакция: Август 23, 2008, 22:10:53 pm от Saule_Nova »
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #51 -: Август 24, 2008, 06:59:09 am »
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така ...
Ми да,как да не е нормално да постъпват така!ама той като се развика и изпуши,ние не се хвърляме в обятията на мераклийте си,нали?Всяка една от нас си има поне по един -винаги готов да я "утеши"...Спокоен, и готин, и с пари и т.н
особено пък когато ТОЙ е болничък-за един грип са пъшкания и оплаквания до небесата!
Нормално било...
абе,дип че нямаме всичките финансова независимост,това е много често причината,поради която ги търпим.Иначе не бихме си измисляли такива оправдания и извинения.
Поля,я се събуди!
*
« Отговор #52 -: Август 24, 2008, 11:41:17 am »
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така...

Аз ще ходя по лекари,ще се тровя с лекарства,ще си съсипвам психиката за да имаме дете ние двамата да имаме това дете,не смятам,че това си е само мой проблем!Това си е наш проблем и трябва да си го решим двамата.И  двамата имаме трудни моменти и трябва да се разбираме не да си крещим и да не искаме да се прибираме вкъщи,а да се вслушваме в другия.защото брака не е АЗ и ТИ,брака сме НИЕ!

« Отговор #53 -: Август 24, 2008, 12:18:32 pm »
Magi4ka,желая ти много успех.започни на чисто и не се обръщай назад-никога!
Не прави компромиси със себе си,а продължи напред!Бъди силна и уверена жена,не позволявай на този човек да те подтиска и унижава повече!Сигурна съм че скоро ще намериш някой,който те разбира и подкрепя.
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
*
« Отговор #54 -: Август 24, 2008, 12:19:54 pm »
Пробвайте се да разберете и мъжете, те никога няма да ни разберат напълно защото при тях липсва майчинското чувство.
И аз да се включа ,с риск да не ме разберете.Браво Маги това е трудно решение което не всяка от нас би го направила.Но ако се замислим ,че ние с нашите проблеми и лошото ни  настроение тласкаме нашите мъже в обятията на жени ,които не им пълнят главите с проблеми ,а ги обгръщат само с ласки и любов.Мисля ,че е нормално да постъпят така ...
Ми да,как да не е нормално да постъпват така!ама той като се развика и изпуши,ние не се хвърляме в обятията на мераклийте си,нали?Всяка една от нас си има поне по един -винаги готов да я "утеши"...Спокоен, и готин, и с пари и т.нособено пък когато ТОЙ е болничък-за един грип са пъшкания и оплаквания до небесата!
Нормално било...
абе,дип че нямаме всичките финансова независимост,това е много често причината,поради която ги търпим.Иначе не бихме си измисляли такива оправдания и извинения.
Поля,я се събуди!

А това ,че ти несе хвърляш в прегръдките на друг, неозначава всички ,че него правят.За да го кажа означава ,че познавам текива момичета , както и такива мъже.
Съжелявам ,че неможете да ме разберете и неможете да разберете мъжетеси .Знаете ,че и аз съм една от борещите се със този проблем и на мен ми е писвало от тази борба и на мъжа ми му е писвало и затова сме имали периоди на почивка от тази борба.Когато положението стане обтегнато спиреме с борбата и се отдаваме само един на друг.
« Отговор #55 -: Август 24, 2008, 13:19:37 pm »
Съжелявам ,че неможете да ме разберете и неможете да разберете мъжетеси .

А ти коя си и от каква позиция се изказваш дали разбирам мъжа си или не?
Предлагам ти да се извиниш, задето коментираш личния живот на хора, които не познаваш.

Разбирам те по-добре, отколкото си мислиш, просто не ми се иска да повярвам, че говориш сериозно. Моля те, живей както искаш, но не ни натрапвай собствените си особености и рецепти за щастлив живот (за да не ги нарека по друг начин). Те нито са универсални, нито - непременно смислени.

Магичка, извинявай за спама! Но косвено пак е по твоята тема - сигурно се е намерила и други умни глави, които да ти обяснят как да се "гижиш" за един мъж и как трябва една жена да се "постарае", за да потръгне.     
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #56 -: Август 24, 2008, 13:27:57 pm »

Предлагам ти да се извиниш, задето коментираш личния живот на хора, които не познаваш.

Saule_Nova, напоследък все се изказваш мноооого компетентно.
Много знаеш и от всичко разбираш.
То бива, бива, ама...........
*
« Отговор #57 -: Август 24, 2008, 13:31:32 pm »
Извинете ме ако съм ви наранила по някакъв начин ,несъм имала такова намерение.Просто си изразих мислите.
« Отговор #58 -: Август 24, 2008, 13:54:11 pm »

Saule_Nova, напоследък все се изказваш мноооого компетентно.
Много знаеш и от всичко разбираш.
То бива, бива, ама...........

Еганева, Доли, Кими и т.н,
колко и в какви области са компетенциите ми - това няма да коментирам.

Но със сигурност ще се изкажа, когато някой ми обяснва дали разбирам мъжа си или не, без да ме познава. С или без твоето позволение. Благодаря ти, че сподели наблюденията си - забавни са.

Поля, благодаря ти! Извинявай и ти за острата ми реакция!
И това е последният ми спам по темата - извинения на Маггичка, темата си е нейна!
« Последна редакция: Август 24, 2008, 14:00:16 pm от Saule_Nova »
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #59 -: Август 24, 2008, 14:23:18 pm »

Еганева, Доли, Кими и т.н,

Ооооооо, не знаеш всички мои имена!!! :wink:

Поля, благодаря ти! Извинявай и ти за острата ми реакция!

Прави ти чест, че се извини за претенциите си!
Това е последното нещо адресирано към теб!