0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Ще сгреша ли?
« Отговор #20 -: Юли 28, 2008, 10:24:44 am »
Следях предишната ти тема, прочетох и тази. Тъжна история, но човек никога не знае какво ще му поднесе съдбата. :?

Вече си взела решение, така че върви само напред, и не се обръщай към миналото!
И вярвай, че някъде там те чака твоята половинка, с която ще сте заедно и в добро, и в лошо, ще се подкрепяте, уважавате и обичате истински, и ще сбъдвате мечтите си заедно!  :D
Късмет и успех, maggi4ka  :D
С теб сме, момиче!  :bighug:
*
« Отговор #21 -: Юли 28, 2008, 14:17:00 pm »
Радвам се за теб от все сърце за решението което си взела.Стискам ти палци да намериш щастието си,мила!Сигурна съм,че си много добър човек и съм убедена,че ще го намериш.Желая ти успех! :balk_602: :bighug:

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #22 -: Юли 28, 2008, 14:22:06 pm »
Магичка, мила, прегръщам те!
Сигурна съм, че си взела правилното решение и ще бъде за добро! Желая ти от все сърце много здраве, късмет, любов и всичко най-най-добро! Ти заслужаваш повече, много повече! И ще го постигнеш, убедена съм! Успех!
*
« Отговор #23 -: Юли 28, 2008, 21:24:12 pm »
Здравей Маги,
Още в темата за развода ми се стри , че това ще е най-правилнот решение за теб.Радвам се ,че си го взела.Напред и успех!!!!
*
« Отговор #24 -: Юли 28, 2008, 23:18:57 pm »
 maggi4ka :balk_602: :goodluck:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #25 -: Юли 29, 2008, 07:23:55 am »
магичка,успех на интервюто и много късмет в новия град!!! :D
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #26 -: Юли 29, 2008, 07:28:49 am »
Когато те споходи самотата,
застани на някоя улица и си науми,
че чакаш някого.
ТОЙ...ше дойде, непременно...някога.

Не спирай да мечтаеш и късмет:)
*
« Отговор #27 -: Юли 29, 2008, 14:05:12 pm »
Браво Маги, само така!
И не забравяй усмивката, тя е първото и най - лесно нещо, с което да спечелиш хората! Сега ти предстоят много нови запознанства.
Убедена съм , че съвсем скоро ще се почувстваш лека и свободна!  :wink:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #28 -: Юли 29, 2008, 18:21:46 pm »
Здравейте. Току що се прибирам и сядам веднага тук. Обещах ви да пиша какво е станало и ...Интервюто мина доста добре. Дори надхвърли очакванията ми. Предложиха ми по-хубава длъжност от тази за която бях кандидатствала. Разбрахме се до 2 седмици да се чуем за да се разберем точно от коя дата ще започна. Сега остана само да чакам и да се постарая да се измъкна този път без обичайните скандали и без да ме накара да се чувствам виновна. Дано да мине гладко всичко и да няма много разправии, защото наистина нямам силички за още.

*
« Отговор #29 -: Юли 29, 2008, 18:34:18 pm »
Браво, браво, браво, maggi4ka!:balk_46:

:goodluck: :goodluck:  :balk_602:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

daniski

• 550
« Отговор #30 -: Юли 29, 2008, 18:35:57 pm »
Ама той се опитва и виновна ли да те изкара?!За какво?!Че си ходила до ада и обратно заради него?!
Ай сиктир...
Сега остава и да му се извиниш,та да се почувства по-добре.Мисля,че е толкова нахакан,защото си мисли, че ти все пак няма да си отидеш.А когато наистина си тръгнеш,тогава ще ревне.незнам защо все така правят...нашите рицари....
*

daniski

• 550
« Отговор #31 -: Юли 29, 2008, 18:38:43 pm »
О,много се радвам за успеха ти на интервюто!Когато съдбата захлопва една врата,тя винаги отваря друга!
И не забравяй,че след 7 лоши години идват 7 хубави!!!
От собствен опит зная.
*
« Отговор #32 -: Юли 29, 2008, 18:42:08 pm »
Здравей,мила,стискам палци всичко да е наред :crossfingers:.Желая ти мнооого щастие и и успех и сбъдване на най-съкровената мечта колкото се може по-бързо :bighug: :balk_602:

*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #33 -: Юли 29, 2008, 18:59:02 pm »
Браво маги нещата при теб се подреждат така ,тръгват към добро това че инервюто е минало от хубаво по хубаво е знак ,че предстоят хубави мигове.Не чувствай за нищо виновна ,а гледай напред не си длъжна на никого да се извиняваш,защото на никого нищо лошо не си сторила.А съпруга ти ще си скубе косите ,но ще бъде късно.Той просто те е приел като негова собственост и си мисли ,че каквото и да направи ти ще му простиш и си му в кърпа вързана.Време е да го накараш да съжелява за погрешните си мисли .Разбира се всичко това ще обмислиш предварително и сама ще вземеш крайното решение.Късмет .
« Отговор #34 -: Юли 29, 2008, 22:49:24 pm »
Само ще кажа, че много се радвам :bighug:

Браво на теб!
« Отговор #35 -: Юли 30, 2008, 19:09:47 pm »
Маги,браво на теб!Вярвам че от тук нататък ще ти се случат много хубави неща.Вярвам че скоро ще срещнеш човека с който ще създадете деца и ще ги отгледате с много любов.Успех!Стискам ти палци за всичко което ти предстои от тук нататък.
*

daniski

• 550
« Отговор #36 -: Август 21, 2008, 04:21:43 am »
магичка,как си?отдавна не си ни писала.Къде си?Надявам се всичко да е тръгнало полека-лека към добро!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #37 -: Август 21, 2008, 17:17:11 pm »
не ми се щеше да казвам докато не стане със сигурност, но на вас мога да кажа. вчера бях на последното си интервю, и до 1 месец започвам работа в Пиреус банк. До утре трябва да ми се обадят да ми кажат точно за какъв щат говорим и кога да отида да си подпиша договора. Съпругът ми започна наново да си "оправя" държанието, но вече достатъчно добре го познавам, за да съм начсно, че това е временно и е с цел да се откажа. Така, че твърдо ЗАМИНАВАМ пък каквото стане. До няколко дни, когато вече имам със сигурност отговор и договор в ръцете ще ви пиша по-подробно.

*
« Отговор #38 -: Август 21, 2008, 17:24:17 pm »
Радвам се за теб,миличка.Сигурна съм че нещата ще се наредят.Горе главата и гледай само напред.Успех :bighug:

*
« Отговор #39 -: Август 21, 2008, 18:48:44 pm »
Браво миличка!Всичко ще се нареди ще видиш!
Успех на новата работа!