maggi4ka, ти си само на 25, нали? И си преживяла толкова много...
Гледай напред! Мъжът ти не заслужава да целува и краката ти! Не си губи времето с този човек. От такъв не може да се очаква нищо добро! Мен направо ме хващат "дяволите", когато разбера, че някой мъж се отнася по такъв начин с жена. Хубаво изневерил, донякъде съм склонна да приема, но единичен случай, а системно - това си емоционална гавра. Не се чуди, че не си забравила и че нещо в теб се е пречупило. В много хора би се пречупило. Имам една стара връзка с подобно преживяване до ден днешен ми става неприятно като си спомня, а са минали повече от 12 години. Подобно положение не е за търпене... А когато се търпи е само в ущърб на примирилия се. Достатъчно наблюдения съм събрала по темата, достатъчно истории съм чула, за да съм уверена, че е така. А и в края на краищата ние сме хора и си имаме чувства, достойнство, копнеем за едни такива неща като рабиране, споделяне, взаимност, топлота, а не се отдаваме на даден човек за обратното...
Думи нямам, още повече когато жената се бори да има дете и се подлага на какво ли не, а мъжът си вее байрака. Така не става.
Животът е пред теб! Този мъж не те заслужава.