0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

piera

• 896
  • Keen on boots
за клиниката на д-р Щерев
« -: Февруари 08, 2006, 15:55:23 pm »
Здравейте.Имам голяма молба към всички които могат да ми дадат своето мнение за клиниката на д-р Щерев Репродуктивно здраве.Имам 2 спонтанни аборта и съм от Велико Търново.Всички ме насочват за София,само че не ми казват къде да отида.Ходих в тази клиника и ми назначиха изследвания-генетични,продухване на тръби и спермограма на мъжа ми.Не мога да си обясня само едно нещо-защо още от първата консултация,доктора ми заговори за ин-витро.Имам чувството че всички гледат как само да ти вземат парите и поради тази причина вече губя доверие във всички лекари.Ако някой има мнение по въпроса за тази клиника,ще бъда много благодарна.
« Последна редакция: Септември 15, 2007, 00:21:51 am от piera »
*
« Отговор #1 -: Февруари 08, 2006, 16:25:10 pm »
*
« Отговор #2 -: Февруари 08, 2006, 16:26:45 pm »
Ами незнам какво да ти кажа, при положение че имаш два спонтанни аборта т.е. забременяваш без проблем, явно проблема е в износването, незнам за какво ин витро са ти говорили :evil:
Напоследък доста се писа за тази клиника във форума, разгледай темата Асистирани технологии. Там има както положителни, така и отрицателни мнения за тази клиника. Аз лично не мога да ти дам съвет, защото никога не съм ходила там.
Трябва да намериш лекар, с който да състваите план за действие, а именно да се открие причината за спонтанните аборти, предполагам трябва да се направят гинетични и имунологични изследвания.
Успех!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Февруари 08, 2006, 17:27:52 pm »
Ние сме в бойкот на Щерев.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #4 -: Февруари 08, 2006, 17:31:52 pm »
:? досега не открих някой,който да е доволен от тази клиника и мисля да си отменя часовете за изследвания,но не знам къде да отида.посъветвайте ме моля!вече няма за кога да чакам,минаха 6 месеца от последния ми аборт :oops:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #5 -: Февруари 08, 2006, 17:35:17 pm »
Ами виж, ние ходим в клиники по стерилитет. Ти забременяваш, имаш проблем с износването. Пиши на д-р Конова.
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #6 -: Февруари 08, 2006, 17:40:59 pm »
къде да и пиша-знаете ли някакъв и-мейл или ако има сайт
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #7 -: Февруари 08, 2006, 17:46:07 pm »
Пиера, при теб не е проблемно забременяването, а износването. Бих те посъветвала да си направиш имунологични и генетични изследвания. Може и в София, ама Плевен е близо до Търново, пък и лекарката там е много отзивчива и компетентна. Можеш спокойно да и се обадиш по телефона или да и пишеш. Ето координати:

Център по Клинична имунология
Медицински Университет – Плевен

Доц. д-р Емилияна Конова, д.
ул. Кл. Охридски 1, 5800 Плевен

Тел: 064/886 790
gsm: 0888/452556
email: eikonova@abv.bg
Web site: www.immunelab.info

Кой знае, може пък да ти трябва съвсем малко помощ и следващата бременност да е успешна :)
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
« Отговор #8 -: Февруари 08, 2006, 17:46:09 pm »
Цитат на: piera
къде да и пиша-знаете ли някакъв и-мейл или ако има сайт

Ето адреса и всичко което може да ти е нужно включително и имейл пиши на доктораката на имейла и ще ти отговори със сигурност. Поне досега винаги го е правила

Плевен Център по Клинична Имунология, Висш Медицински Институт,
гр. Плевен, ул. Климент Охридски 1.
тел.: 064/ 805-557, 064/ 802-773, Д-р Е. Конова 0888/ 771-370; факс: 064/ 801-603
www.vmi-pl.bg/immun
eikonova@abv.bg
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2006, 18:14:22 pm »
благодаря ще и пиша :roll:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #10 -: Февруари 08, 2006, 19:17:09 pm »
И после пиши какво става, че се интересуваме.
« Отговор #11 -: Февруари 09, 2006, 21:57:22 pm »
Zdrasti! Az sy6to sym ot Veliko Turnovo, no v momenta jiveq v Kozloduj. Imam sy6iq problem kato tvoq. 2 spontanni aborta /2003 i 2005 g./ Prepory4aha mi doc. Tan4ev - Pleven. /za nego otkih i polojitelni i otricatelni mneniq v net-a.../. Toj mi pusna geneti4ni, imunologi4ni, hormonalni i nqkoi dr. izsledvaniq, koito napravih predi Nova godina. Rezultatite ne sa blestq6ti. Otkri se imunologi4en problem i ne samo... Mislq da napravq i konsultaciq s doc. Konova. 6te povtorq i izsledvaniqta sled mesec, no v dr. laboratoriq /taka mi prepory4aha/. Vsi4ki izsledvaniq i konsultacii gi pravq v Pleven. Ako se interesuva6 ot ne6to po-konkretno, pi6i. S radost 6te ti pomogna s kakvoto moga.

Пиши на кирилица!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #12 -: Февруари 10, 2006, 19:11:11 pm »
Здравей pgzenga,вчера си записах час при доц.Конова за понеделник да се консултираме с нея и да ни назначи изследвания.След като се прибера ще пиша във форума какво е станало.Много се притеснявам...
« Отговор #13 -: Февруари 10, 2006, 19:18:33 pm »
Normalno e, vsi4ki se pritesnavame. az sy6to ... pi6i zadyjitelno kak e minala konsultaciqta s doc. Konova v ponedelnik i kakvi izsledvaniq tie pusnala.
*
« Отговор #14 -: Февруари 10, 2006, 21:02:46 pm »
Цитат на: piera
...вчера си записах час при доц.Конова за понеделник да се консултираме с нея и да ни назначи изследвания. Много се притеснявам...

Не се притеснявай! Д-р Конова е много внимателна и отзивчива, сигурна съм, че консултацията с нея ще ти е само от полза :-)

Адресът, на който трябва да отидеш е:
МДЛ по Имунология
УМБАЛ - Плевен, II клинична база
ул. Ген. Вл.Вазов 91

В Медицинския Университет на ул. Св. Кл. Охридски 1 е кабинетът за генетично консултиране, ет.1, стая 138, д-р Ковачева.
« Отговор #15 -: Февруари 15, 2006, 11:10:43 am »
Piera, kakvo stana v4era?

Пиши на кирилица!
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #16 -: Февруари 16, 2006, 09:03:20 am »
ходих в Плевен при доцентката и ни взеха кръв за имунологични,генетични,антиспермални на мъжа ми и спермограма.Някои от резултатите ще станат другата седмица,а другите-по-късно.Като станат готови ще пиша.Нямам търпение да разбера какви са. :balk_160:
« Отговор #17 -: Февруари 16, 2006, 13:03:44 pm »
какво ти е мнението за доц конова? Доволна ли си от отношението??? :?:  :?:
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #18 -: Февруари 17, 2006, 00:17:58 am »
Супер е.Много съм доволна.Получих част от резултатите-имам Хламидии-1.48.И антитела-вероятна причина за абортите ми са тези неща.Утре заминавам за Италия и една седмица няма да съм във Форума.Като си дойда ще видя дали са станали и генетичните и ще пиша.Дотогава-Чао и  :balk_21:   на всички
« Отговор #19 -: Февруари 17, 2006, 15:16:40 pm »
И на мен ми бяха открити завишени стойности на ТАТ, МАТ и антифосфолипидните антитела. Леко ми беше завишен и пролактина. Хламидиите също са малко над горната граница. За лекуването им пия Клацид и ми бяха изписани глобули Полижинакс. Ти в коя лаборатория прави изследванията, защото аз трябва да повторя някои от моите, а ми препоръчаха да сменя лабораторията..? Във връзка със завишените ст-сти на ТАТ и МАТ, правих ехография на щитовидната жлеза. Ендокринологът поне ме успокои, 4е всичко е в норма и препоръча нова ехография след 4-6 мес. и отново TSH и FT4... Пия и Аспирин протект за разреждане на кръвта. На теб стойностите на кои антитела са ти завишени? Какво лечение на хламидиалната инфекция ти беше назначено? Явно имаме сходни роблеми и затова се интересувам така подробно...Мисля, чети бях писала, чеазходя при доц. Танчев в Плевен. Ако имам нуждаот новаонсултация с имунолог мисля дасе се обърна към доц. Конова. При първите изследвания, резултатите  ми разтълкува доц. Петрова /също имунолог/ и честно казано не съм особено доволна от отношението и... Без много да ми разяснява какви точно са проблемите, започна да агитира да правим вливания с ампули /в момента ми обягва името им/ по 35 всеки месец при евентуална следваща бременност, а мойело и няколко месеца преди това. Става въпрос за сума около 4000лв. и тя ни посъветва ако трябваи заем да теглим... Точно в този момент когато всички тези неочаквани лоши резултати ме бяха разтроили до max, товазатези вливания ме довърши... и то по този начин поднесено, че друг шанс просто нямам и единствения н-н е събирам парите....
Приятно изкраване в Италия!
и ... чакам отговор.
Между другото, чувала ли си дали има добри лаборатории в Търново???