И на мен ми бяха открити завишени стойности на ТАТ, МАТ и антифосфолипидните антитела. Леко ми беше завишен и пролактина. Хламидиите също са малко над горната граница. За лекуването им пия Клацид и ми бяха изписани глобули Полижинакс. Ти в коя лаборатория прави изследванията, защото аз трябва да повторя някои от моите, а ми препоръчаха да сменя лабораторията..? Във връзка със завишените ст-сти на ТАТ и МАТ, правих ехография на щитовидната жлеза. Ендокринологът поне ме успокои, 4е всичко е в норма и препоръча нова ехография след 4-6 мес. и отново TSH и FT4... Пия и Аспирин протект за разреждане на кръвта. На теб стойностите на кои антитела са ти завишени? Какво лечение на хламидиалната инфекция ти беше назначено? Явно имаме сходни роблеми и затова се интересувам така подробно...Мисля, чети бях писала, чеазходя при доц. Танчев в Плевен. Ако имам нуждаот новаонсултация с имунолог мисля дасе се обърна към доц. Конова. При първите изследвания, резултатите ми разтълкува доц. Петрова /също имунолог/ и честно казано не съм особено доволна от отношението и... Без много да ми разяснява какви точно са проблемите, започна да агитира да правим вливания с ампули /в момента ми обягва името им/ по 35 всеки месец при евентуална следваща бременност, а мойело и няколко месеца преди това. Става въпрос за сума около 4000лв. и тя ни посъветва ако трябваи заем да теглим... Точно в този момент когато всички тези неочаквани лоши резултати ме бяха разтроили до max, товазатези вливания ме довърши... и то по този начин поднесено, че друг шанс просто нямам и единствения н-н е събирам парите....
Приятно изкраване в Италия!
и ... чакам отговор.
Между другото, чувала ли си дали има добри лаборатории в Търново???