Извинете ме, но забравих да ви питам нещо, което ми се върти в главата от няколко дни,
а то е: според вас възможно ли е въпреки всичките ми преживявания да съм забременяла? Преди да се появят гадните болки и да тръгна по доктори, имах 3 дни положителни ову тестве, с мъжа ми си правихме кекс, аз си лежах по 30 мин. на възглавничка и въобще всичко сочеше ще едва ли не сме успяли този месец да уцелим момента. Имах си симптоми на овулация и я усетих.
След това обаче,бяха минали 2,5 дни - се появиха силните болки, минах на 3 гинекологични прегледа за по-малко от 24 часа, които обаче не бяха само с УЗИ а си имаше и бъркане с ръце, натискане и т.н.
Оказа се киста, но никой нищо не ми каза относно бременност... а аз на всеки доктор обяснявах за тестовете и за това че сме парвили секс... При последното ми ходене в кабинета ме досрамя да попитам какви са шансовете нещо да се е получило, но сега малко ме е яд че не го направих...
Знам че това е въпрос който трябва да задам на доктора си, но все пак искам да чуя и вашето мнение и опит. Според вас?