Здравейте!
Всеки ден влизам по малко да ви чета и все не мога да ви насмогна. Много сте написали. На нечакащите
Аз не се стърпях и реших да споделя с вас колко много съм изкофтена. Направо отвсякъде. Днес колежката ми, която е в отпуск, дойде на работа и заяви, че напуска. Ще работи евентуално до 24 август. Аз все още не съм ползвала летен отпуск, поради липса на свободни дни. Планирахме с половинката почивка в Гърция през септември, а пък то какво стана - сега ще видя почивка през крив макарон.
Шефа ми уж обмисля наемането на нов човек, ама аз като съм сама нямам никакво време да обучавам. И без това имам много работа и се натоварвам ужасно. И да наемат нов човек, той ще е абсолютно незапознат и това отново означава, че ще си работя и нося отговорността месец-месец и половина. А отговорността ми е голяма-пускаме чрез програмата за международни преводи валутните преводи на клиенти. Чак в началото на октомври ще се върне на работа една колежка от майчинство. Ама тя ще трябва да си припомня доста поне 2 седмици. Направо кошмар. И това пусто незабременяване. Сега направо незнам какво да мисля. Така ми се ще да забременея до септември и да им кажа на всички АДИОС, ама то до сега нищо не става, пък камоли за един оставащ месец. Скоро ще стане година и половина от безуспешно бебеправене. И тази новина за напускане. Ужасно съм подтисната и объркана.