0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: цикъл след аборт.......
« Отговор #100 -: Ноември 17, 2012, 13:26:08 pm »
MAP87, ако се притесняваш, настоявай за преглед. Аномалиите обикновено са рядко и дано не ти се случат! Но пък след прегледа ще си наясно.  :crossfingers: за добър резултат.

П.П. На мен много ми помогна, че имаше жени, споделили за проблеми след абразио. Оказа се, че и аз влязох в изключенията, което нямаше нищо общо с това как е направено абразиото. Просто на мен явно не ми понесе и физически. Та се наложиха 2 хистероскопии.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #101 -: Февруари 25, 2013, 20:53:44 pm »
Искам да попитам,ако след аборт ,прави6 секс с презерватив,има ли обастност от повторно забременяване 8O 8O 8O 8O
*
« Отговор #102 -: Февруари 25, 2013, 22:52:39 pm »
Искам да попитам,ако след аборт ,прави6 секс с презерватив,има ли обастност от повторно забременяване 8O 8O 8O 8O

Има, ако ви се скъса презервативът... :lol:
НЯМА НАЧИН, ДА НЯМА НАЧИН!

*

elle22

• 1645
  • La donna `e mobile ;)
« Отговор #103 -: Февруари 25, 2013, 23:21:27 pm »

Шансът да забременееш след полов акт с презерватив не се променя от факта, че си правила аборт. Прочети тук: http://www.medicine.bg/novini/koga-prezervativat-moje-da-izneveri. Съветвам те да обсъдиш с гинеколога си вариантите за контрацепция.

П.П." Зачатие e българският портал за профилактика и преодоляване на стерилитета, репродуктивно здраве и семейно планиране, който съдържа много полезни материали и съвети, връзки с ресурси, свързани с лечението на безплодието и новите асистирани репродуктивни методи. ". Поради което изразът "опастност от забременяване" е неуместен.