Миличкиииии,
нали ви говорих за гадното предчувствие - знаех си аз, че не може да е всичко толкова спокойно и да изкараме истинска почивка.
ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ДЪЛГИЯ ПОСТ..
Моля да ме извините, но имам нужда от вас.
Незнам дали съм ви казвала, че сега ходя на хомеопат. Имам е-коли, но по принцип вече ми писна от гинеколози.
Откакто получих преди 4 години гъбички така се влачех - лекува ме една, всяка седмица нова микробиология - едни бактерии се махат, други излизат и така три-четири месеца...
Накрая уж ми мина... После като получих пак гъбички, та 3 години ги влача - то не бяха антибиотици, то не бяха гинеколози един след друг, микробиологии, свещички.....
Накрая се ядосах и четох много за хомеопатията - отидох на хомеопат. Тази жена за два месеца с лекарство за 3 лв ми излекува тези тъпи гъби, като цяло организма ми се повлия много добре, да не говорим, че и разговорите ми с нея ми влияеха много добре психически - все едно бях на психолог.
Сега през февруари реших да ида при един гинеколог по каса да ми пусне хормоните. Той ми пусна и микро ( а аз нямах някакво течение или събреж) - оказа се бактериална вагиноза и е-коли. Почна той да ме лекува - по антибиограма - на другата микро - бактериална вагиноза, гъбички , друга бактерия, после пак антибиотик, - микро - бакт. вагиноза, е-коли..
И на мен вече ми писна - звъннах на тази хомеопатка и за мое най-голямо разочарование тя ми каза, че има други планове и вече не практикува. Тогава влязох и в болницата и ми пуснаха и там микро - и излезе е-коли. Лекуващият ми лекар е ендокринолог - в ендокринологична клиника бях- каза ми, с антибиограмата да ида на гинеколог - той да ми изпише лечение.
Но аз реших да ида при хомеопат, че ми писна от целуя този омагьосан кръг.
Намерих името, във форумите, препоръка и от приятел и отидох при друга лекарка. Говорихме с нея - бях доволна, изписа ми два вида лекарства - хомеопатични. Едните ги пия вече трета седмица ( а трябва месец), а другите само на 15-ти и 30-ти ще ги пия. Да, но вчера и днес ми се засили малко паренето и най-притеснителното за мен беше, че вчера и днес на два пъти като се избърсах на хартийката имаше течение с бледорозов оттенък. Няма нищо общо с червено и кръв, предстои ми ову - не е цикъл и аз се притесних и звъннах на хомеопатката. Обясних й и я питах дали е притеснително и дали е от лекарствата. Тя като ми се опули - нищо не можела да каже - да съм идела на гинеколог като много добре знае, че не искам да ходя и той ще ми изпише антибиотик. И какво да кажа като ида при него - че се лекувам с хомеопатия - той да ми се изсмее и да ме наблъска пак с антибиотици. Тъпанарка. Как така откъде да знае - нали тя ме лекува и би трябвало да знае това лекарство как действа. Да съм изчакала 2 дни и ако го има да ходя на гинеколог. А аз нали отивам утре на море.....
Незнам какво да правя, милички, имам нужда от съвет...
Нито да спирам лекарствата - все пак какъв ефект ще имат изобщо... Нито да ходя на гинеколог, а да се притеснявам по време на почивката - голяма почивка - няма що...
Отчаяна съм - моля ви дайте ми съвет какво да правя, защото ще се побъркам.........