току сто се връстам от гинеколог и си вzех микробиологията,контрола.миналата година с нето4ния антибиотик лекувх уреаплаzма и гарднерела ,контролата покаzа после нали4ие не само пак на уреаплаzма и гарднерела ами и на стрептокок,сега декември пуснах пак,пак уреаплаzма и габи,мисля 4е уреаплаzмата си я вла4ех от година и пове4е,направих 3 дневен курс с еритромицин и след седмица 3 дневен осте с тетрациклин 250мг на 6 4аса и днес в реzултата нямям нисто zа прав път ,направо гледам и не вярвам,освен пак стрептокок,то е zастото тетрациклина е реzистентен на стрептококи,сега ми иzписа док,zа него ципрофлоксацин, опъвах се раzправях се с него 4е не искам пак да ми иzлеzе от него уреаплаzма,убеждава ме 4е няма 4е бил и zа нея по принцип,дано е така,и след нег диодерлине състо сресту гъби.мисля 4е сте ги иzтрепа нацяло сега,старите антибиотици вър6ат мнго пове4е работа от новите,авелокс например,нов скъп лекува една бактерия и прави нови 3 ,лудница...не подценяваите старите антибиотици,ако някои zнае дали ципрофлоксацина е ресистентен zа уреаплаzма да ми пи6е моля,4е до4ве4ера сте го по4вам,тук ж виена няма как да вzема беz рецепта ,там поне имате вси4ко под ръка.успех на вси4ки...