Здравейте,аз днес правих хормони естествено FCH пак ми е високо 37.4 при горни граници 10.2.Цикъла ми идваше по рано миналия септември на 13 на 22 ден след което забременях и направих спонтанен.След спонтанния ми изписаха регулон ,пих го 6месеца ,на седмия месец ми дойде на 8мия ден от регулона и ми изписаха заедно с регулона да пия и оргаметрил.Спрях и двата медикамента преди 11 дни.Днес ми е 8 ден от цикъла и ендокриноложката ми пусна хормоните пролактина ми е 608 при г.граници 619 а ФСХ 37.4.Иска ми се да се заблуждавам ,че е от противозачатъчните,но май не е защото и едното ми око от време на време не вижда,като в мъгла е.Миналата година като правих ЯМР аденома беше 4.4 и в ендокринологията ми казаха ,че не може да е от аденома,но резонанса не ми го е гледал неврохирург.
Молбата ми към вас момичета е ако някой има тел.на проф.Бусарски да го напише ,че аз имам някакъв от преди 8год но нещо не ми вдига.И някой знае ли какъв е реда за записване на часове?А той само в Александровска ли преглежда?
Честно казано доста ме е страх ,защото зная ,че ако наистина засяга окото ,както аз си мисля ,ще се наложи операция.
Благодаря ви предварително