Абе вие жените много ви е лесно с презерватива, ама друг да си го слага. Що не си слагате вие сега има вече женски презервативи? Аз не съм видял още много такива. Да видим как е да си ръгаш някаква гума по най-чуствителните места дето те опъва и стиска и боли? Жените винаги очакват мъжете всичко да знаят за тях ама са те самите безобразно невежи като става въпрос за мъже.
а на вас, мъжете много ви е лесно с хапчетата, ама някой друг да ги пие. що не пиете вие такива, има вече и за мъже? що не си блъскате вие организма с хормони, които разстройват функционирането на яйчниците и могат след години да доведат до рак на гърдата. мъжете също очакват жените да са наясно за техните велики проблеми с кондома, но за женския организъм са безобразно невежи.
а сега, момче - слушай ме внимателно.
1. жените тук са много по-запознати с мъжката физиология и репродуктивна система, отколкото вероятно си ти самият. по неволя са така.
2. спешната контрацепция затова се казва спешна, защото не е за редовно ползване, а за аварийни случаи - скъсал се презерватив, изнасилване и др. подобни. идея си нямаш на какво тези хапчета подлагат женския организъм. ако обичаш приятелката си - не би й го причинявал редовно.
3. отидете на лекар.