Здравейте и от мен!
:DДнес уж сте скучали и половината сте изпозаспали ,ама сте изписали 5 страници,то не може да ги изчете човек!!!
Кайли,миличка-ЧЕСТИТА ТИ ТОЧИЦА!!!!
Да ви разправям аз днеска какви преживелици имах! Отивам на преглед при сегашния моментен доктор,който исках да е заместител на д-р Даскалов,докато събера пари за него.И така излезли ми резултатите от микробиологиата-няма гъби-мъби УРААААААА и от изсл. за хламидия.И в него пише 1,0 реф ст-ти <0.9-отрицателнен 1,0-сива зона >1,1-положителен .И аз като видях листа викам си егати спокойна съм няма призраци в тъмното.Влизам обаче при оня,който вече отказвам да наричам доктор и той ми вика положителен категорично !!Отиваш купуваш за теб и мъжа ти антибиотици и пиете 14 дни,междувременно ЯМР и след цикъла веднага лапаросскопия.И аз хън-мън викам ми хубаво,ама ебаси и гадните новини.
От там в една аптека и си купих аз половината от нужния антибиотик за скромната сума от 120 лв!!!!Ама с хапчетата в джоба доволна,че ще сборя гадната хламидия :xи от тук започва интересната част.Защото трябваше да отива(и отидох де) при д-р Ставрев във Селена за благотворителната ин витро инициатива да мина контролен преглед и да се запиша.
И гледа ми доктора хламидията и ми вика,ми тва си е жив отрицателен резултат тва е че някога си карала нещо,минало е вече и ми обясни там и в самото заглавие на изследването,че има разлика.Викам ,ами антибиотика да не го ли пия,а той ми няма нужда,а антибиотик профилактично не се пие!
И сега си имам ненужни хубави антибиотици за 120 лв.Както и да е .Гледа ми човека пролактина и казва -той не е чак толкова висок,че да налага веднага ЯМР.Първо лечение ,АКО не се повлияеш чак тогава,но щом веднъж си го свалила,значи пак ще стане.
И накрая гледа ми ЦС и аз директо го питам как са ми тръбите според него.Без да казвам друго.А той-Ми добре са ти с добра проходимост,едната малко по-нагъната но това не е проблем! 8OАз вече се опулих тотално и му обяснявам ,че са ми ги изкарали запушени и ме гласят за лапаро.А той-изобщо не се налага,а с диагностична цел -абсурд!!!!
Само дето не му се хвърлих на вратът да го цуна тоя доктор.А другия мазен гаден шарлатанин дето не знам какво можеше да ми направи,още обмислям дали да не ида да го удуша в някоя тъмна пресецка!
Щастлива съм от крайния резултат.И вече никакъв компромис с докторите-събирам си парички и право при д-р Дскалов да ми е мирна главата и аман от Здравна Каса!!!!
:oops:Много извинявайте за дългия пост,щото сигурно ви досадих,ама :wink:така наваксвам и за вчера и за днес!