0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 14.07 - 20.07 )
« Отговор #220 -: Юли 16, 2008, 11:51:28 am »
Здравейте, мацки!
Аз докато се натуткам - то обед стана! Сутринта тъкмо написах едно дълго послание ...и хоп - залях си клавиатурата с кафе... Пък докато ми донесат нова, че докато я свържат, че компа да я хване... мале, мале!
Краси, от теб искам да си силна! Сега и заради сестра си. Моля те! Ако види, че и ти си се предала, още по-зле ще стане положението. Успокой се за твоето инсе. Вярвай ни, скоро и двете ще гушкате своите бебчета! Преди две години моя приятелка загуби бебето си в началото на 4 месец. Каза, че е видяла как изпада от нея в тоалетната. Малко след това сестра й забременя... след още няколко месеца и тя забременя и сега има син на годинка и нещо. Бъдете силни и се подкрепяйте! Моля те!
Иве, можеш ли попиташ твоята дружка колко е трайна самата манипулация? Все ми се щеше да попитам доки, ама тогава ме вълнуваха други неща, а до понеделник ще се изям от любопитство. Интересува ме дали тази дилатация се прави еднократно, или ще се налагат и още манипулации. Малко объркано стана, ама се надявам да ме разбереш.
Момичета, всички, които днес сте решили да ми стискате палци, отложете ги за понеделник - 21.07. - тогава е моето уширяване! Нека днес всички да стискаме палци на Красита! Днес тя и сестричката й имат нужда от всичката ни положителна емоция!
Пожелавам ви усмихнат ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #221 -: Юли 16, 2008, 12:27:56 pm »
Здравейте, мацки!
Аз докато се натуткам - то обед стана! Сутринта тъкмо написах едно дълго послание ...и хоп - залях си клавиатурата с кафе... Пък докато ми донесат нова, че докато я свържат, че компа да я хване... мале, мале!
Краси, от теб искам да си силна! Сега и заради сестра си. Моля те! Ако види, че и ти си се предала, още по-зле ще стане положението. Успокой се за твоето инсе. Вярвай ни, скоро и двете ще гушкате своите бебчета! Преди две години моя приятелка загуби бебето си в началото на 4 месец. Каза, че е видяла как изпада от нея в тоалетната. Малко след това сестра й забременя... след още няколко месеца и тя забременя и сега има син на годинка и нещо. Бъдете силни и се подкрепяйте! Моля те!
Иве, можеш ли попиташ твоята дружка колко е трайна самата манипулация? Все ми се щеше да попитам доки, ама тогава ме вълнуваха други неща, а до понеделник ще се изям от любопитство. Интересува ме дали тази дилатация се прави еднократно, или ще се налагат и още манипулации. Малко объркано стана, ама се надявам да ме разбереш.
Момичета, всички, които днес сте решили да ми стискате палци, отложете ги за понеделник - 21.07. - тогава е моето уширяване! Нека днес всички да стискаме палци на Красита! Днес тя и сестричката й имат нужда от всичката ни положителна емоция!
Пожелавам ви усмихнат ден!

Соф- 20 минути, но на нея са й правили с пълна упойка,защото е било много страх от болка. При нея са й я правили само веднъж и след манипулацията са я уверили,че до 6 месеца ще забременее. Но, все още търсят каква е причината.
« Последна редакция: Юли 16, 2008, 12:30:08 pm от NOWILKA »
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #222 -: Юли 16, 2008, 13:08:37 pm »
Миличка, благодаря ти много! Мен от болката не ме е страх - все пак ще съм под упойка! След това ще правя ЦС и ако там няма проблеми, да се надяваме, пче скоро ще ми честитите!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #223 -: Юли 16, 2008, 13:10:04 pm »
Момичета не мога да влезна в календара нито в графики, при вас има ли проблем, какво става ???
DSC00102
« Отговор #224 -: Юли 16, 2008, 13:17:02 pm »
И аз се изнервих,към кого да се обърнем?до кога ще е так?Някой може ли да отговори :(

« Отговор #225 -: Юли 16, 2008, 13:18:55 pm »
Благодаря на всички за милите думи!  :bighug:  Тя се държи, или поне така изглежда. За съжаление това й е за втори път за последната година и половина. Дано третата й бременност й е късметът!

Аз след малко тръгвам към клиниката - първо с милото, за да даде материал, после ще чакам да го обработят, и е мой ред. След това ще се отчета.

« Отговор #226 -: Юли 16, 2008, 13:23:26 pm »
 Правила ли си е сестра ти някакви по - специални изследвания?
 Красита , успех днес и после да пишеш!
*
« Отговор #227 -: Юли 16, 2008, 13:38:40 pm »
Момичета нямам идея все още за какво точно са тези изследвания, доки ми каза да ги направя но чак в петък съм при него, ако можете ми помогнете и пишете има ли нещо което не е наред... 

Хормони

FT3 - 1.56pg/ml
FT4 - 0.46ng/dl
TSH - 12.616uIU/ml
Anti TPO - 513.00IU/ml
Anti TG - 38.94IU/ml

Серология

Syphilis - RPR - НЕГОТОВ
HBsAg - NEGATIVE 0.82COI
Anti-HBs - НЕГОТОВmlU/ml
Анти HCV - NONREACTIVE 0.29U/ml
СПИН (HIV 1/2) - NEGATIVE 0.33S/CO
Анти HBc - Total (CORE) - NEGATIVE 1.497S/CO
Цитомегаловирус IgM - NEGATIVE 0.237I
Цитомегаловирус IgG - NEGATIVE 0.1Au/ml
Рубеола IgG - POSITIVE 674.3IU/l

Паразитология

Токсоплазмоза IgG- MEIA - NEGATIVE 0.0IU/ml
Токсоплазмоза IgM - MEIA - NEGATIVE 0.133I

Момичета моля ви помогнете ми каква е тази Рубеола - Позитив
  Направо се побърках звъня на доки но не вдига телефона, писах в друга тема но не ми отговаря никой, много се притесних  :oops:

--------------------------------------------------------------------------------

DSC00102
*
« Отговор #228 -: Юли 16, 2008, 13:47:42 pm »
Дай референтните стойности тук или в другата тема,но това ТСХ-хич не ми харесва.
*
« Отговор #229 -: Юли 16, 2008, 13:51:04 pm »
Благодаря ти за вниманието mpia ей сега ще ги напиша в другата темичка. А колкото до рубеолата доки току що ме успокои  :D така трябвало да бъде. ОФФФ направо се бях шашнала...
DSC00102
*
« Отговор #230 -: Юли 16, 2008, 13:52:14 pm »
Рубеола IgG - POSITIVE 674.3IU/l
За това не се претиснявай-означава , че си карала рубеола и имаш антитела.
Това е добре.
Писали сме заедно :)
За ТСХ-то не го ли попита?
« Отговор #231 -: Юли 16, 2008, 15:15:37 pm »
за два дни 3 теста правя
първи тест-половината от екранчето остона бяло с една черта а другата половина  стана жълта
втори тест-една половина от екранчето с една черта-другата половина още е размазано червена-теста е правен преди около 4 часа
трети тест-отрицателен
« Отговор #232 -: Юли 16, 2008, 15:17:38 pm »
за два дни 3 теста правя
първи тест-половината от екранчето остона бяло с една черта а другата половина  стана жълта
втори тест-една половина от екранчето с една черта-другата половина още е размазано червена-теста е правен преди около 4 часа
трети тест-отрицателен

Какъв е теста? Да не е бил менте? Какви половини,какви неща? Няма такъв филм. Мила, взимай друг тест. :P
« Отговор #233 -: Юли 16, 2008, 15:19:32 pm »
за два дни 3 теста правя
трети тест-отрицателен

Какъв е теста? Да не е бил менте? Какви половини,какви неща? Няма такъв филм. Мила, взимай друг тест. :P
[/quote
теста е от този в сините кутийки-по 2 където са
« Отговор #234 -: Юли 16, 2008, 15:23:26 pm »
за два дни 3 теста правя
трети тест-отрицателен

дори още си стои червено размазано
с много бледа втора черта ,но тази втора черта не е дебела като другата-като линия е

[/quote
« Отговор #235 -: Юли 16, 2008, 15:26:27 pm »
Бягай за един Шуър чек и ако искаш за по-сигурно си го направи утре сутринта :)
« Отговор #236 -: Юли 16, 2008, 15:27:01 pm »
за два дни 3 теста правя
трети тест-отрицателен

с много бледа втора черта ,но тази втора черта не е дебела като другата-като линия е

[/quote

:)

Да не е ПРЕСТО? :x Аз лично не съм доволна от него ако е той. По миналия месец сиправих тест Престо и нито една черта не ми се появи- ни контролна ни никва. Че не бях бременна,не бях,ама контролната поне трябва да излезе, нали!
ВЗИМАЙ ДРУГ.Колко дни закъснение си?
*
« Отговор #237 -: Юли 16, 2008, 15:28:48 pm »
Faith_hope и аз това щях да напиша изпревари ме ;)
Аз тази сутрин правих втори тест от споменатата марка и пак е с 2 черти, но тестовата не е с интензитета на контролната (една идея по бледа) - предполагам е нормално ?
« Отговор #238 -: Юли 16, 2008, 15:29:50 pm »
за два дни 3 теста правя
трети тест-отрицателен

[/quote

Да не е ПРЕСТО? :x Аз лично не съм доволна от него ако е той. По миналия месец сиправих тест Престо и нито една черта не ми се появи- ни контролна ни никва. Че не бях бременна,не бях,ама контролната поне трябва да излезе, нали!
ВЗИМАЙ ДРУГ.Колко дни закъснение си? :)
нямам закъснение
имам температура-измерена под мишница и в устата-37,4
гърдите ме болят
и ми е отпаднало
не казвам че съм бременна на 100 процента но не ми е наред
иначе теста е престо
« Отговор #239 -: Юли 16, 2008, 15:36:30 pm »
Faith_hope и аз това щях да напиша изпревари ме ;)
Аз тази сутрин правих втори тест от споменатата марка и пак е с 2 черти, но тестовата не е с интензитета на контролната (една идея по бледа) - предполагам е нормално ?

Моят тест още стои в чекмеджето на нощното шкафче. Не е мръднал :D. Едва се виждаше втора черта, чак не ми се вярваше, но тук бях прочела, че и това е достатъчно. После веднага си пуснах ЧХГ и се потвърди.