Здравейте, мацки!
Аз докато се натуткам - то обед стана! Сутринта тъкмо написах едно дълго послание ...и хоп - залях си клавиатурата с кафе... Пък докато ми донесат нова, че докато я свържат, че компа да я хване... мале, мале!
Краси, от теб искам да си силна! Сега и заради сестра си. Моля те! Ако види, че и ти си се предала, още по-зле ще стане положението. Успокой се за твоето инсе. Вярвай ни, скоро и двете ще гушкате своите бебчета! Преди две години моя приятелка загуби бебето си в началото на 4 месец. Каза, че е видяла как изпада от нея в тоалетната. Малко след това сестра й забременя... след още няколко месеца и тя забременя и сега има син на годинка и нещо. Бъдете силни и се подкрепяйте! Моля те!
Иве, можеш ли попиташ твоята дружка колко е трайна самата манипулация? Все ми се щеше да попитам доки, ама тогава ме вълнуваха други неща, а до понеделник ще се изям от любопитство. Интересува ме дали тази дилатация се прави еднократно, или ще се налагат и още манипулации. Малко объркано стана, ама се надявам да ме разбереш.
Момичета, всички, които днес сте решили да ми стискате палци, отложете ги за понеделник - 21.07. - тогава е моето уширяване! Нека днес всички да стискаме палци на Красита! Днес тя и сестричката й имат нужда от всичката ни положителна емоция!
Пожелавам ви усмихнат ден!