0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания ! ( 14.07 - 20.07 )
« Отговор #180 -: Юли 15, 2008, 19:58:15 pm »
Щяли да и разширяват сифона.... :lol: :lol: :lol:Ама скицо,спука ме от смях :lol: :lol: :lol:
*
« Отговор #181 -: Юли 15, 2008, 20:31:12 pm »
Честито на всички момичета видяли двете чертички.При мен плоден сак се видя едва в 5 седмица и то с вагинален ехограф.Две седмици по-късно но с коремен друг док едва успя да види нещо.Не се отчайвайте понякога и апаратурата лъже.Малко след това обаче го загубих.Сега ще си чакам следващото инсе з до тогава ще ловуваме по нормалния начин пък дано да се получи.
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
« Отговор #182 -: Юли 15, 2008, 21:16:36 pm »
Щяли да и разширяват сифона.... :lol: :lol: :lol:Ама скицо,спука ме от смях :lol: :lol: :lol:

И мен ме спука от смях.  :lol:    8O   :lol: 
А сега сериозно. Sof, желая ти процедурата да мине леко и гладко, и след нея всичко да бъде наред+съвсем скоро едно  :bfp:

Честито на новите бремелкииии!!!!!!!!!
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 21:19:06 pm от Assi »

*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #183 -: Юли 15, 2008, 21:20:03 pm »
Запис и аз в сбъднатите желания, днес мина инсето ми, дано всички да имаме късмет и успех този път!!!
:crossfingers:
много  късмет от мен
« Последна редакция: Юли 15, 2008, 21:23:55 pm от nimika »

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #184 -: Юли 15, 2008, 21:43:46 pm »
аз не изтраях и направих тест тази  вечер - :bfn:
остава  да се надявам или  да е рано/12,06 последна лелка-как ще е рано/   ,за  да  отчете  или  все пак ,че  не е сутрешен  с първа урина...само да с е надявам остава :balk_91:
Дори на милото не казах че съм правила тестче сега ...
Абе вкиснах се -снощи цяла нощ деца и тестове сънувах ,а днес  си харесах една пола  и обувки  и не си ги купих-с  мисълта  -ако съм забременяла няма да  има кога да  ги нося-пусти надежди.Ударих го за  в темата Емоционални проблеми,ама ще ми простите  :balk_21:
Много искрено- късмет на всички  от мен

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #185 -: Юли 15, 2008, 21:56:33 pm »
Що се смеете, бе! Аааа, ми то наистина ще ми разширяват онова нещо там... за да бъда по-точна - цервикалния канал! Ооо, ще ме избива на бъзик още дълго време, щото ако се дам на депресионни мисли... то на нищо няма да прилича! Пък нали съм си оптимист! Аз също се надявам прицедурата да мине леко и след това всичко да е наред. Аси, Вили, посмейте се още малко! Все пак и това имах за цел - да ви видя усмивките! Ха ха ха!
Ними, ти не си слагай на сърцето толкова много отрицателния тест! Нали знаеш нашето мото - докато няма лелка, има надежда! Горе главата! Утре иди да си вземеш и полата, и обувките! Ще ги носиш! То ще ти проличи чааак към 4 месец!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #186 -: Юли 15, 2008, 21:57:38 pm »
На мен утре ми предстои инсеминация, а дори не мога да й се зарадвам. Сестра ми е бременна в трети месец, и днес разбра, че има увреждане, и ще трябва да направят аборт. След 2 годишни опити за забременяване, през което време и един спонтанен аборт, сега и това й се случи. Как да съм положително настроена за тази инсеминация, не знам.

*
« Отговор #187 -: Юли 15, 2008, 22:22:39 pm »
На мен утре ми предстои инсеминация, а дори не мога да й се зарадвам. Сестра ми е бременна в трети месец, и днес разбра, че има увреждане, и ще трябва да направят аборт. След 2 годишни опити за забременяване, през което време и един спонтанен аборт, сега и това й се случи. Как да съм положително настроена за тази инсеминация, не знам.
krassita много съжалявам за сестра ти,това което и се е случило наистина е ужасно.Но ти трябва да си спокойна и наистина положително настроена за утрешната инсеминация.Пожелавам ти успех и много силно стиснати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: .
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #188 -: Юли 15, 2008, 22:24:31 pm »
Охх, Краси, много кофти новина. Не знам как трябва да реагира човек в такава ситуация и какво да каже. Защо не направи още изследвания на друго място? Сигурно ли е, че е увреден плода? И от какво се получава това увреждане? Бъди до сестра си ако имаш възможност. Ще й бъдеш полезна. Пръгръщам те и бъди силна, знам, че го можеш!  :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Време е за сбъднати желания ! ( 14.07 - 20.07 )
« Отговор #189 -: Юли 15, 2008, 22:28:30 pm »
Успех момичета стискам палци на всяка една от вас  :D
*
« Отговор #190 -: Юли 15, 2008, 22:28:43 pm »
Това е много лошо. :(
Защо не се консултира и с още един лекар?
*
« Отговор #191 -: Юли 15, 2008, 22:30:51 pm »
Ех, Краси-ужасно е.Нямам думи за това.
Абе,Соф, аз верно си пмислих че става въпрос за някъв ремонт у вас.С тез кухни дето ги споменават все момичетата вече се обърках.И викам-туй Вили кво се хили пъск сега-кое му е смешното да ти се е развалил сифона....Малеее,албански реотан.... :lol: :lol: :lol:
« Отговор #192 -: Юли 15, 2008, 22:38:35 pm »

Красита, защо наистина не потърсят второ мнение? Ранните спонтанни аборти често се дължат на увреждане на плода, но при нея бебето се е задържало.

На теб късмет утре и силен дух!
« Отговор #193 -: Юли 15, 2008, 22:47:41 pm »
Сестра ми живее в Ямбол. Днес е прокървила и е отишла на лекар, казали са й че няма сърдечна дейност. От там е отишла в Сливен, уж при по-добри специалисти, там са казали същото. Накрая я накарах да дойде в София при моята лекарка в клиниката на Щерев - за съжаление и тя го потвърди и каза, че има много увреждания. Благодаря ви за милите думи, момичета. Просто ми е криво, че и двете ще ходим в клиниката утре, по два толкова противоположни повода. Иначе гледам да се отърся от това и да помисля и за себе си все пак.

*
« Отговор #194 -: Юли 15, 2008, 23:01:06 pm »
Сестра ми живее в Ямбол. Днес е прокървила и е отишла на лекар, казали са й че няма сърдечна дейност. От там е отишла в Сливен, уж при по-добри специалисти, там са казали същото. Накрая я накарах да дойде в София при моята лекарка в клиниката на Щерев - за съжаление и тя го потвърди и каза, че има много увреждания. Благодаря ви за милите думи, момичета. Просто ми е криво, че и двете ще ходим в клиниката утре, по два толкова противоположни повода. Иначе гледам да се отърся от това и да помисля и за себе си все пак.
:bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #195 -: Юли 15, 2008, 23:08:18 pm »
Много съжалявам :bighug:
« Отговор #196 -: Юли 15, 2008, 23:45:18 pm »
Спонтанните на сестра ти стават два вече. Редно е да се замисли за имунологични и генетични изследвания. Посъветвайте се утре с док.Много е неприятно. Минах през това и зная как се чувства , милата , но зная как се чувстваше и сестра ми - плака повече от мен.
 Красита , успех утре и мисли положително!
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #197 -: Юли 16, 2008, 07:41:02 am »
аз просто незнам какво да кажа- :bighug:-и нали и  двечките знаете ,че всички тук сме с вас !

« Отговор #198 -: Юли 16, 2008, 08:13:14 am »

Добро утро на всички.

Мила, аз също имам сестра,която направи аборт в 3-ти месец. Наистина плаках повече от нея. Но- съдба. "Всяко зло за добро". И,на следващата година забременя и сега си имам една кукла на 2.7години. така че, в този момент освен ти да си по-силна психически от нея за да й бъдеш опора. И моля те, знам че е трудно, но се настрой позитивно за инсето. Стискам палци и на двете ви. :P

Нещо календара не се отваря и съм ядосана.  :x

Соооооооооооооооф, успех мила. С теб съм мислено. :P Всичко ще е наред. Снощи си говорих с една приятелка,която 5 години е ходила само по лекари. Минала е и твоята процедура и ми каза че вечерта само е чувствала лек дискомфорт, но е я е боляло. А тя е голяма паника.
« Отговор #199 -: Юли 16, 2008, 08:15:30 am »
Добро утро момичета
Красита, съжелявам за сестра ти, доно това е последното лошо нещо, което и се случва. На теб и на Соф испех с инсето.
Да ви се оплача, че мъжлето ви е болно и 4 ден няма секс  :(
А довечера ще излизаме с майка ми и родителите му и ще се говори за сватба, а аз съм една притеснителна.
Успех и много усмивки днес