0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 14.07 - 20.07 )
« Отговор #80 -: Юли 14, 2008, 15:43:53 pm »
Здравейте от много време не съм писала в тази темичка,беше ми се насъбрало много психически и бях се оттеглила,но сега се връщам , за да ви споделя и моята радост или притеснение.
Имам 3 дни закъснение и  :bfp: :cheerleader:, за което съм много щастлива ,
но от друга страна съм изключително притеснена да не се повтори предната ми бременност(извън маточна)
Мисля , че все още не може да се види на ехо ,но утре съм на преглед

Късмет на всички
beni13 честито и то мен-с тази бременност всичко ще е наред.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #81 -: Юли 14, 2008, 15:50:49 pm »
Миме, да, с пълна упойка ще е. Днес ми обясни, че процедурата ще трае около 10 мин., че е като манипулацията по аборт, но без кюретажа, само разширяването. Предупреди ме, че след като мине действието на упойката ще чувствам дискомфорт, но се надявам да не е болка за умиране.
Иве, ще я правя тук в Хасково, защото се ядосах на пловдивския си лекар! Първо не искаше да правим ЦС, защото от нея нямало смисъл. После, след като доки тука откри тоя проблем, отидох при него и го попитах дали е така. Той потвърди, но като зададох въпроса защо до сега не е предприето нищо, след като го знае, той започна да увърта... Ами, сори, ама ми писна да гледат на мен като касичка! Уж специалист!
Ако цялото нещо не беше толкова леко, нямаше да се съглася да е тук, но след като го водят рутинна манипулация, защо пък да не я направя при човек, на когото наистина имам доверие.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #82 -: Юли 14, 2008, 15:51:08 pm »
Момичета какво стана с STL да не съм пропуснала, но трябваше да даде отчет.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #83 -: Юли 14, 2008, 15:52:00 pm »
Здравейте от много време не съм писала в тази темичка,беше ми се насъбрало много психически и бях се оттеглила,но сега се връщам , за да ви споделя и моята радост или притеснение.
Имам 3 дни закъснение и  :bfp: :cheerleader:, за което съм много щастлива ,
но от друга страна съм изключително притеснена да не се повтори предната ми бременност(извън маточна)
Мисля , че все още не може да се види на ехо ,но утре съм на преглед

Късмет на всички

Бени, тихичко честито и от мен! Ще видиш, че този път всичко ще е нормално! Сега се пази и бъди спокойна! Утре ще те чакаме да дадеш отчет!
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 16:38:41 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #84 -: Юли 14, 2008, 15:54:38 pm »
Бени, тихичко честито и от мен! :bighug:
Ако знаеш само как се радвам на такива новини! :D
Не се притеснявай и не мисли повече за лоши неща.
Лошото е отминало - достатъчно си изживяла и изстрадала- сега идва твоя момент на истинско щастие.
Ще чакаме с нетърпение да ни се похвалиш официално и да си отдъхнеш звучно пред нас!
Прегръщам те и наистина ще те чакаме, че ще имаме нужда от твоите заразни бременни флиуди.
Успех!
:crossfingers: :hug2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #85 -: Юли 14, 2008, 16:09:27 pm »
От това имах нужда..Някой да се похвали..Аз не мога да ловувам,защото ме е страх с тези високи стойности на МАТ.. Ще чакам да ми назначат още изследвания или лечение и тогава.. Днес една колежка си доведе бебечето,което е на точно 1 месец..Имам снимка и я качих в албумчето,но не я бяха одобрили и малко по- късно согурно ще излезе..

Соф,желая ти много успешна манипулация и дано това е последното нещо ,което трябва да направиш ,до стигането на заветната цел..

Бени честито и много леки 9 месеца..

Лайерче,да ти е жива и здрава мама и много скоро да я направиш баба..
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #86 -: Юли 14, 2008, 16:16:39 pm »
beni13, постави страхотно начало на седмицата  :balk_46: :crossfingers: всичко да е наред и да няма повече неприятни изненади :P
Соф,  :crossfingers: дано мине леко манипулацията.
*
« Отговор #87 -: Юли 14, 2008, 16:43:04 pm »
ОЧАКВАЩИ   

jesari                        10.07
    tancheto                   15-16.07
    malkoto_dqvolche           18.07
    Meggy                      18-19.07.
    shu6enceto                 20.07
    nimika
    nomine                      21.07.
    NOWILKA                  21.07-24.07
    еlenakg                       23.07
    parsi                         25.07
    bobi 2                        27.07.

ЛОВУВАЩИ 

rossy*
   rositka13   
   evita1717
   Viki_vat
   djina76
   eli_v
   krassita
   bebebe
   siska_rs
   Vickson
   naskomimi
   rouzi-anna
   biby21
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 16:51:09 pm от nomine »
*

lawyer

« Отговор #88 -: Юли 14, 2008, 16:48:59 pm »
beni13 тихичко честито за сега и те чакаме да дадеш сигнал за бурните поздрави  :wink:
Meggy, толкова се радвам за резултатите от изследванията ти, сега остава само да уцелите момента, хайде бързо се присъединявай към очакващите и веднага след това към дочакалите  :)
« Отговор #89 -: Юли 14, 2008, 16:58:25 pm »
Момичета, аз си тръгвам. Причината е , че шефкта ми черпи- бременна е. Радвам й се искрено, но и същевременно ми стана леко кофти, че аз скоро няма да черпя за такъв повод. Затова- тръгвам си. Нямам право да  развалям ничие празненство. Чао милички.
*
« Отговор #90 -: Юли 14, 2008, 17:00:27 pm »
beni13 честито миличка !!! :crossfingers: :crossfingers: този път всичко ще е ОК!!!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #91 -: Юли 14, 2008, 17:03:36 pm »
Бени, тихичко честито, утре с добрите новини право при нас да се хвалиш :)
Софи, много силно ще стискам палци мила и ще се надявам да мине леко всичко  :bighug:

Мегги, новините около твоите изследвания са супер, от сега нататък все така да е - само добри новини  :lol:
Иве, мацко, гушкам те силно, и спри с този негативизъм, защо да не черпиш ти скоро?!?!? Я се стегни, никога не се знае от коя трънка ще изскочи зайчето :)
Аз си тръгвам, отивам да си доплатя кухнята и утре ще ми я монтират НАЙ-ПОСЛЕ!!!!
Лека и ползотворна вечер на всички
« Отговор #92 -: Юли 14, 2008, 17:34:08 pm »
Здравейте!!!!
Аз само да ви се обадя,че съм тука и се връщам да чета!Е как можахте за 1 ден да изпишете 5 страници?!? :wink:
Прочитам ги и тогава ще пиша повече,щото сега нямам думи още! :lol:
« Отговор #93 -: Юли 14, 2008, 17:43:10 pm »
Sof
кой гинеколог посещаваш, че така ми е омръзнало от нашите некадърници тук и в Хасково, че....
« Отговор #94 -: Юли 14, 2008, 17:59:24 pm »
ще се изразя така
възможно ли е бременност да предизвика покачване на телесната температура-измерена под мишница
поддържам си 37.4 постоянноа не се чувствам болна
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #95 -: Юли 14, 2008, 18:06:29 pm »
beni13  , чудесна новина миличка !
Вярвам , че всичко ще е ОК !
Наслади се на бременността си !

Sof , една позната прави скоро дилатация и сподели , че страха бил по-голям от болката .
Чувствала е леко неразположение след самата упойка , иначе не е имала болки след процедурата .
Успех миличка !
« Отговор #96 -: Юли 14, 2008, 18:09:19 pm »
ще се изразя така
възможно ли е бременност да предизвика покачване на телесната температура-измерена под мишница

Аз първите два три месеца  поддържах всеки следобед 37.8,а не чувствах никакво неразположение .Докторите казаха че при някои жени е така.Сега вече ми е 37.1  така че няма място за притеснение
« Последна редакция: Юли 14, 2008, 18:28:20 pm от mari_pet »
« Отговор #97 -: Юли 14, 2008, 18:21:51 pm »
Много прочетох,много исках да напиша и голяма част от него забравих но ще опита все пак.
Честито на Бени и дано утре новините са още по-добри!
На момичетата,на които тази седмица им предстоят процедури желая много успех и вие си знаете,че имате голямата ни подкрепа.
Иве,миилчка много добре те разбирам.
Аз днес бях на преглед и да ви кажа колко ми беше ужасно.Отвън в коридора пред друг кабинет 6 много бремнни момичета,вътре в чакалнята още 5 бременни и така 1 час тая гледка на коремчета.........Очите ми бяха постоянно пълни,а сърцето ми беше толкова свито ,че още не може да се отпусне...Много ми стана тежко и болно...А така ми се иска и на мене вече..Боже,моля те....
А иначе док ми пусна микробиология и хламидии,и в четвъртък пак.Хубавото е,че трите ми задържани фоликула са отишли там от където дойдоха.Тоест няма ги вече.Сега обаче ще търсим причина за високия пролактин.И най-вероятно в най-скоро време ще трябва да правя ЯМР и лапароскопия.Ще търсим първопричината за незабременяването,няма да лекуваме просто симптоми,аз така и предпочитам де.
Соф ти при кой доктор в Пловдив ходиш и си възмутена,кажи да го имаме в предвид!

Много ви обичам момичета всичките.
Любе,миличка ,още ме е яд че така се разминахме.Ама пусто много ми беше зле,а иначе сутринта само заради срещата с теб отидох на бач ,но така и не устисках и извиках мъж ми да ме вземе!
Айде за сега стига,че стана дълго -после пак!!!
« Отговор #98 -: Юли 14, 2008, 18:46:10 pm »
ще се изразя така

Аз първите два три месеца  поддържах всеки следобед 37.8,а не чувствах никакво неразположение .Докторите казаха че при някои жени е така.Сега вече ми е 37.1  така че няма място за притеснение
[/quote
поддържала си я температурата,но не разбрах заради бременността ли
аз не знам дали съм бременна
ранно ми е за тест
« Отговор #99 -: Юли 14, 2008, 19:40:38 pm »
мерси за помощта на всички