Тук съм, мацки. Аз определено не съм ви забравила, всеки ден съм с вас, но за малко. Първо да кажа на Бени честито и повече да не се повтарят неприятните неща и този път всичко да трае 9 месеца.
После на Соф, миличка, много ти стискам палци, всичко да мине леко и след това да действате.
Lawyer, честит рожден ден на майка ти, пък може още утре да я направите баба. Успех за утре и дано това ти е последното инсе
.
Ивка, Миме, Росита, Вики, много ви обичам и много ми липсвате така като няма възможност да пиша честичко. Но просто нямам време. По цял ден съм на работа, в обедната почивка в болницата, събота-неделя по два пъти и просто нямам време.
Иначе сме горе-долу добре. Излязоха ми резултатите от Плевен, всичко е ОК, хормони, имонологични, микробиологии, щитовидна жлеза - всичко в норма. Сега чакам с нетърпение да ми дойде и да ходя на док да почваме стимулацията и живот и здраве към края на месеца инсето. Този месец нямам абсолютно никакви надежди и просто нямам търпение да ходя на док евентулано края на седмицата или началото на другата.
Успех на всички ви, малко дълго стана, но така е като отдавана не съм се отчитала.
Приятна почивка и на почиващите, че ние тази година може да си караме почивката в Плевен