0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Оооох момичета имам нужда от помощ  :(
Одеве си направих тест и на 5тата минута се появи втора розова черта малко по-светла от контролната/после стана по-светла доста/,аз направо сешашнах  скачах ,радвах се просто незнаех къде се намирам и реших да си отида вкъщи и да направя още 2 теста за да видя дали ще излезе пак - отидох си направих ги и написах картичка на мъжа си - че ще става татко, ох направо рева яко - оттам той ми вика да отида да си направя кръвен тест и аз отидох сега проверих резултата - ОТРИЦАТЕЛЕН    / вторите уринни също са отриц но те вече са с 5та урина някъде,затова си мислех че не отчита/
Неможах да повярвам,скъсах се от рев и в момента също и незнам какво да правя.Дадох напразни надежди на мъжа си/което направо немога да си го простя/ при условие че и той толкова иска детенце,дадох такива и на себе си     
Оттам звъннах в лабораторията и ги попитах-възможно ли е да е станала някаква грешка,защото имам уринен положителен а те ми казват - НЕЗНАМ ,повторете кръвния след няколко дни
Какво да правя,ще се побъркам   :( :( :(   

*
Колко дни закъснение имаш?
Колко ти е резултата от крръвния.
Направи още един тест-утре с първа сутришна урина и след 48ч. повтори кръвния.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Нямам резултат в стойности от кръвния,пише само по малко от 010 :(
Такова нещо ми се случва за 1ви път,предния път когато видях 2те чертички наистина си бях бременна но и кръвния си го потвърди а сега.................. :(
Закъснение нямам още - датата ми е 11,07
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
E, ама ти много бързаш. Ми изчакай поне 1-2 дни закъснение. Сега се чувстваш по-зле от колкото ако беше изчакала. Уринен тест не може да отчете толкова рано. В случая той не е верен.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Да не би да са ти слагали прегнил? Заради него се получават фалшиви положителни резултати.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Да не би да са ти слагали прегнил? Заради него се получават фалшиви положителни резултати.
Прегнила щеше да се отчете и на кръвния тест, ако е бил бит скоро. (след около седмица от приема на прегнил се изчиства от организма от него)
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Здравейте моми4ета,
не съм имала прием на прегнил
Резултат е ве4е на лице-  БТ тази сутрин падна и полу4их кафеникаво зацапване
Сега ще 4акам да ми дойде и следващия месец е по4ивка от мерене на БТ и секс по-график.
Не мога да си обясня още какво се слу4и в4ера и как се появи тази ярка 2ра 4ерта, но единств.логи4но обяснение е 4е е бил фалшив теста.
Благодаря на вси4ки Ви.
*
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
Здравейте моми4ета,
не съм имала прием на прегнил
Резултат е ве4е на лице-  БТ тази сутрин падна и полу4их кафеникаво зацапване
Сега ще 4акам да ми дойде и следващия месец е по4ивка от мерене на БТ и секс по-график.
Не мога да си обясня още какво се слу4и в4ера и как се появи тази ярка 2ра 4ерта, но единств.логи4но обяснение е 4е е бил фалшив теста.
Благодаря на вси4ки Ви.

Успокой се мила. Знам че в момента си много разочарована и разстроена. Жените сме силни духом и трябва да се борим с всички изненади на живота.
Сигурна съм че другия месец всички видове тестове ще ти показват ++ резултат.
Dime :bighug:съжалявам миличка .Най-вероятно уринарния тест не е бил верен.Но борбата продължава.
*
Dime и от мен имаш една голяма  :bighug:
Знам много добре как се чустваш, защото преживях същото като теб  :( Аз имах казъснение от 7-8 дни същата бледа чертичка, кръвен 16,17 (не ползвам никакви лекарства) и на следващият ден ми дойде  :(
Това което мога да ти кажа е - не губи кураж ще се получи и скоро ще ни се похвалиш с две много хувави чертички  :bighug:
*
Съжалявам Dime,че тестът така те е подвел и това те е разочаровало повече впоследствие. :bighug: :bighug: :bighug:

*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
Благодаря Ви милички, аз също много силно Ви :bighug: :bighug: :bighug:
Пожелавам ви много щастливи усмивки да греят на лицата ви  :D :D  :D
Аз се зареждам с позитивно лятно настроение 8),защото иначе ще  8O и чакам с нетърпение отпуската :wink:
Много целувки на всички и до скоро :wink: