Здравейте,мили моми4ета
Много интересна теми4ка сте заформили.
6те споделя с вас,моят "пресен" опит с акупунктурата и китайската медицина.
То4но преди месец,слу4айно попаднах на една китайка,която от дълги години практикува този вид ле4ение и аз се оказах в нейният кабинет.Но моята болка е друга,освен опитите за забременяване имам и проблем е ръката.Оперирана съм преди година на лявата ръка,вид "нерв" И сухожилие премахнати,ако мога така да се изразя и от тогава не мога да си движа нормално пръстите и имам изтръпване на цялата ръка.И така запо4нах сеансите при китайката,един път седми4но в продължение на месец.Доста ме бе6е страх от иглите,но мога да ви гарантирам,4е не се усе6та никаква болка,само леко убождане.Стра6но съм доволна,едновременно с това тя ми каза,4е имам проблеми със яй4ниците(това си го знаех де)и имам киста,и наистина бе6е така.Потвърди ми диагнозата и ми каза 4е няма проблем с няколко сеанса вси4ко 6те е ок,и цикълат ми 6те се нормализира и няма дори да усе6там кога ми идва.
И така стана,кистата ми из4езна,не усетих болки по време на мензис(а от малка имам много болезнен цикъл),и ве4е си движа спокойно ръката моми4ета :lol:Просто о6те не мога да повярвам,колко добре се 4увствам,не съм нервна и напрегната и ...какво да ви кажа,ако имате възможност и попаднете на специалист по китайска медицина,не се колебайте.Пробвайте,мили дами
Желая ви много късмет и успех
Извинете ме за дългият постинг