С удоволствие бих дискутирала, обаче за зонова терапия чух преди 2-3 дни и много ми хареса идеята да се масажирам и да забременея. Аз и затова исках част от книгата (не мога да си я купя). След като Леиди сканира страничките, ще съм благодарна на коментарите ти, Илианче. Аз съм на етап, в които съм готова на всичко, пия билки, витамини, малко масажче няма да ми е зле.
И аз... и аз...се присъединявам към идеята за масажите.
Илиянче , не съм била в чата когато си казала че почваш масажите на мъжа. Резултатите наистина са доста добри. Аз също бих пробвала...пък ако знаете мъж ми как обича да го масажират...ау... с 2 ръце ще приветства идеята
С тази книга, ако си я купя, аз като НЕспециалист ще мога ли да се справя с въпросните точки или е много сложно.
Илиянче, ако има някое друго четиво, където да може лесно да се усвоят техниките (не за напреднали), моля те кажи й заглавието. Тия дни ще се пусна на обиколки по книжарниците.
Предлагам ви, ентусиастките за масажите, да отворим една тема в "Лек от природата", та да не разводняваме тази и там Илиянчето да ни дава съвети, а ние да питаме...питаме..
Признавам си че за сефте чувам, че масажите могат толкова много да помогнат за забременявене и за подобряване показателите при мъжа. И доста ме впечатли идеята.
Бих пробвала и иглотерапията. За сега сме на етап инсеменации и бих се престрашила да ме набодат с игли като дойде момента.
Бени, стана ми интересно за тези практики за които казваш в Германия. ЩЕ ми е интересно и полезно да прочета тези статии, ако имаш възможност да ги преведеш и пуснеш тук.
Хрумна ми, че ако никой не ти даде адрес за акупункура във Варна, да звънеш 1 телефон на този център Алфамедика, и ги попитай тях. Със сигурност ще те насочат към техни колеги във Варна.
Желая ти много, много късмет и стиснати палци
от мен за успешен опит.