Здравейте момичета,
Не съм писала от миналата седмица когато ви се похвалих за бледата чертичка , но от тогава ми си случиха толкова неща и за жалост нито едно от тях не е хубаво.
Незная дали тук е мястото за моят постинг, но исках да споделя с вас , а и вие все пак да имате едно на ум.
Ето я и моята история - след като видях бледата чертичка на теста и полудя от радост, но все пак за да бъда на 100 % сигурна и ккто си му е редно отидох на гинеколог.Моят гинеколог бе в отпуска и тъй като исках да зная колкото се може по скоро дали се потвърждава теста си записах час при друг,за които много от моите познати твърдяха , че е много добър (аз вече не мисля така).Отидох при него и му обясни ,че имам съмнение за бременност , но имам болки ниско долу които ме притесняват , прегледа ми е каза, че е много рано да се види сакче , но всичко ми било наред да започвам да пия фолиева к-на , а за болките нощ-па - и замина нашия на море.
Мен нещо ме глождеше отвътре и отидох за второ мнение от което леко настръхнах и все още незнам нито какво става,нито къде се намирам.Оказа се , че имам миомен възел от външната стена на матката и че гинеколожката не е сигурна дали бременността ми я има или не, а също така има и голяма вераятност и да е извънматочна ,но тъй като е много рано и сакчето все още не си вижда къде елСега ще трябва да чакам още поне седмица ,за да ми кажат какво е състоянието ми.
Момичета едно ще ви кажа -НЕ СЕ ОПОВАВАЙТЕ НА ЕДНО МНЕНИЕ и ако трябва ходете на прегледи всеки месец, за да не изпаднете в ситуация като моята , да незнаете да се радвате ли или да плачете.
Извинявам се за дългият пост.
Пожелавам ви много късмет и щастие.