0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: положителен ову тест ???
« Отговор #20 -: Юли 08, 2008, 12:08:39 pm »
   Ооооо ,и моя не обича преди секс да му говоря за яйцеклетки и овулации.Тоест, изобщо се проваляше всичко  :wink: .Не прави тази грешка .И той много иска дете,на като започнех да му обяснявам кое как и кога,направо му призляваше  :lol: Предприеми друга тактика   :wink:  аз започвам да му правя изненадки.Той пак разбира за какво става дума,но поне е много доволен . Няма  вече досадни физиономии от негова страна и пуфтене.  :P
« Отговор #21 -: Юли 08, 2008, 12:09:00 pm »
въпреки че мъжът ми снощи като разбра че съм в овулация и ми обърна гръб като си легна
И аз подкрепям Мпия - друг път не му казвай - може би просто той като всички мъже не иска да е като по график. Всички са така - не го обвинявай, че не иска дете.
Пък и все пак ову не ти е вчера, а ще ти е днес или утре, така че хубаво си го излъгала :wink:
Днес и утре го сгащи, пък той нека да си мисли, че е минала ову
. :wink: :bighug:
той иска дете
на мен все така ми говори,че иска
и тестове и прегледи са по негово желание
ние щяхме да имаме дете,но аз го изгубих
сега за какво ме мъчи
унизена се чувствам,след тестовете който заради него правих-по негово желание,защото МНОГО ИСКАЛ БЕБЕ
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
« Отговор #22 -: Юли 08, 2008, 12:20:06 pm »
не се притеснявай той и моя иска ама като стигнем до там казва хайде да изчакаме още малко. :)
« Отговор #23 -: Юли 08, 2008, 12:30:40 pm »
НЕ СМЯТАМ ДА ВУ СЕ ОБЯСНЯВАМ
ДА СИ ТЪРСИ МАЙКА НА ДЕЦАТА
АЗ БЯХ ДО ТУК С МЪКИТЕ
ТРИ МЕСЕЦА САМО ЧЕТА,ПРАВЯ ТЕСТОВЕ И НАКРАЯ ..............
КАКТО И ДА Е
ЩЕ СИ НАМЕРИ ДРУГА
АЗ БЯХ ДО ТУК
ЩЕ ЧАКАМ ДА СИ КАЖЕ,ЧЕ ИСКА ДА СИ ОТИДА И ТАКА
МАЙ ТОВА Е ЦЕЛТА
*
« Отговор #24 -: Юли 08, 2008, 12:34:19 pm »
Не избързвай-всичко ще си дойде на мястото ще видиш.
*

petia_olq

• *
  • 27
  • Вярвай силно в това което искаш и то ще се сбъдне
« Отговор #25 -: Юли 08, 2008, 12:43:21 pm »
Стига бе недей така те мажете много говорят ама като стане време ги хваща страх.Моя ми излиза с думите къде ще спи като порасне и как ще го гледаме.При положение че имаме собствен апартамен две стаи и кухненски бокс и аз му викам щом мислиш така ако чакаш да имаме още една стая е няма да стане то по неговата логика няма никога да имаме дете.Така че недей да стигаш до крайности ами говори с него. :)
« Отговор #26 -: Юли 08, 2008, 12:50:52 pm »
  Анастасия, по-добре говори с него и го попитай какво наистина иска той и какво наистина искаш ти.Кажи му как се чувстваш.Тези тежки думи не му ги казвай.Запази самообладание колкото и да ти е трудно,колкото и да си изнервена. Желая ти успех!Не се предавай толкова бързо,ако наистина искаш дете!Ще стане,само трябва да си спокойна!  :P
« Отговор #27 -: Юли 08, 2008, 14:07:23 pm »
anastacia682 ,недей така прибързано.Не мисля че той не иска дете,просто е уплашен.Правете си любов,обичайте се без да се натоварвате с графики,тестове и ще се изненадате как всичко ще си дойде на мястото.А и казваш че от 3 месеца правите опити ,така че не се тормози .Успех.
*
« Отговор #28 -: Юли 08, 2008, 17:52:26 pm »
anastacia682 ,недей така прибързано.Не мисля че той не иска дете,просто е уплашен.Правете си любов,обичайте се без да се натоварвате с графики,тестове и ще се изненадате как всичко ще си дойде на мястото .Успех.

:good_post:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
« Отговор #29 -: Юли 09, 2008, 01:04:54 am »
и тази вечер ми обърна гръб
безмисленно е
нямам сили да търпя такова унижеение
« Отговор #30 -: Юли 09, 2008, 08:30:08 am »
и тази вечер ми обърна гръб
безмисленно е
нямам сили да търпя такова унижеение

Мила, на един мъж колкото по-малко му обясняваш нещо, толкова по-добре. Това го знам от опит. И то горчив опит. Спри с графики,БТ и тестове за ову пред него. Аз какво правя- правя си тестчета за ову, съответно моя го държа на судо 3-4 дни преди предполагаемата ову и като видя 2 чертички се правя на "достъпна" :oops: и ако знаеш какво премятане става в кревата????????!!! :oops: :oops: :oops: :D И така 3 дни се премятаме, което ми е достатъчно за овулацията. Е, той после се усеща ама .... пред свършен факт.
« Отговор #31 -: Март 18, 2009, 16:58:28 pm »
Здравейте, снощи си правих ову тест и е положителен. Реших да го направя, защото опитваме сега вече трети месец и нямя бебе. Ходих на два прегледа и са отлични. Сега и ову тестът е положителен дали да се надявам че този месец няма да ми закъснее и не само ову тестът ще е положителен??? Много искам детенце и мечтая да е по -скоро на 23 съм и за първи път правим опити с бъдещия татко. :oops:Какво да си мисля ако не става още няколко месеца и аз не знам
« Отговор #32 -: Март 18, 2009, 17:45:39 pm »
Някой има ли идея, колко време след самия момент на овулация, ЛХ е достатъчно висок за да отчита положителен тест?
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #33 -: Март 18, 2009, 23:18:18 pm »
Някой има ли идея, колко време след самия момент на овулация, ЛХ е достатъчно висок за да отчита положителен тест?
14 - 15 дена след овулация се прави теста за бременност, т.е. това съвпада долу-горе с предполагаемия един ден след закъснение на цикъла. И тогава ЧХГ е високо. Кръвен тест може да се направи и по-рано. Около 7 дена след овулацията най-рано.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #34 -: Март 18, 2009, 23:29:20 pm »
ЛХ се покачва преди овулация точно покачването на този хормон предизвиква пукането на фоликула.В упътването на тестовете пише че приблизително 12-36ч.след пика на ЛХ настъпва овулацията.
*

crow

• 2670
« Отговор #35 -: Март 18, 2009, 23:34:23 pm »
ЛХ се покачва преди овулация точно покачването на този хормон предизвиква пукането на фоликула.В упътването на тестовете пише че приблизително 12-36ч.след пика на ЛХ настъпва овулацията.
Дени, аз мисля че adserenity пита за това кога след овулация теста за бременност би показал положителен резултат, но може би мисли, че ЛХ се покачва при забременяване - бърка го с ЧХГ. Поне така разбирам въпроса ? Моля adserenity да изясни въпроса си, за да можем да помогнем.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #36 -: Март 19, 2009, 01:02:42 am »
Извинявам се, не съм задала правилно въпроса си. Става въпрос за теста за овулация. Той е положителен при пика на ЛХ, въпроса ми е, след мига на пукване на фоликула, колко време минава докато нивото на ЛХ спадне така, че теста за ову да е вече отрицателен? Тайната ми мисъл е, възможно ли е овулацията да е настъпила, а теста за овулация все още да е +?
*

crow

• 2670
« Отговор #37 -: Март 19, 2009, 10:30:20 am »
Аз мисля, че пика на ЛХ продължава 12-24 часа. Това си е мое разсъждение. Затова понякога 2 последователни дни виждам 2 ярки черти, а понякога само в един ден. Чувала съм за момичета, които в ден предполагаем за 2 черти си правят 2 теста по различно време на деня, за да уловят пика. Все пак мисля, че е почти невъзможно ако всеки ден правиш тест да не уловиш двете черти. А за да си по-сигурна дали овулираш по-добре направи фоликулометрия - ехограф при гинеколог, за да проследи дали има фоликул, дали се пука и т.н. Успех ти желая.
« Отговор #38 -: Март 19, 2009, 11:49:45 am »
колко рязко пада ЛХ след настъпването на овулацията, за колко време горе-долу? например ЧХГ-то е нормално да спадне за около седмица-две след спонтанен аборт.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #39 -: Март 19, 2009, 14:44:28 pm »
колко рязко пада ЛХ след настъпването на овулацията, за колко време горе-долу? например ЧХГ-то е нормално да спадне за около седмица-две след спонтанен аборт.
Здравей, въпреки, че аз така и нямах успех с тестовете за ову /най-вероятно не съм спазила указанията  :oops:/ до колкото разбрах от момичета, които са видели втората по-ярка черта на другият ден вече не е било така. Дано и те да се включат, за да потвърдят  :)