0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
Re: положителен ову тест ???
« Отговор #40 -: Март 19, 2009, 18:36:05 pm »
adserenity, доколкото разбирам по бележките от графиката ти, първите ти два теста всъщност не са положителни, а ти си ги отбелязала като такива. Сигурно те притеснява това, че три поредни дни теста ти за ову е положителен, а всъщност не е. Ти самата си написала, че на първите ти тестове тестовата черта е по-бреда от контролната - това е отрицателен тест. Поправи си графиката, за да не се притесняваш и ти самата. Тестът е положителен само тогава, когато двете черти са еднакво наситени или тестовата е по-наситена от контролната (както третият ти тест). Всичко друго е отрицателно, така, че споко  :wink:
« Отговор #41 -: Март 19, 2009, 19:29:15 pm »
Мдаа, именно за това, защото предният път успях да нацеля с по-бледа черта и работата стана, и сега, се надявам да стане, защото сърчицата са почти като тогава. Притесни ме тази ярка черта на третия ден, когато вече нямах възможност за кекс (моето слънчице замина). И се надявам теста да е показал + малко след самата овулация, т.е. да не е минало много време от последното сърчице и ову-то. Да не говорим, че за първи път изобщо виждам толкова наситена черта. Луда работа... С този форум само се вманиачавам.
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #42 -: Март 19, 2009, 20:45:45 pm »
Явно положителния тест си е именно на 14-ти ден и овулацията ще настъпи между 14 и 16 ден от цикъла. Не се тревожи -  по принцип сперматозоидите при подходящи условия преживяват до 5 дни, така че имаш шанс !!! Яйциклетката живее до 24 часа, така че ако можеш трупай си сърчица :) Но определено положителен е само тест с две наситени черти, а не с втора бледа. Също така положителен може да е теста в най-много 2 последователни дни, не и в три ... Веднага след + тест, следва ясно очертан - тест. Ако продължиш с тестовете ще се убедиш. Също така някои партиди тестове са с по-неясни черти от други, но ако правиш тестове няколко поредни месеца и в това ще се обиграеш :)
Успех !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #43 -: Март 25, 2009, 13:05:48 pm »
а как може без ову тестове да се засече обулацията ,но все пак като се има в предвид че всеки месец е равзлично през 28 29 дни ???
*
« Отговор #44 -: Март 25, 2009, 13:13:13 pm »
а как може без ову тестове да се засече обулацията ,но все пак като се има в предвид че всеки месец е равзлично през 28 29 дни ???
Аз я засичам с мерене на БТ и следене на церквиалната слуз.Виж тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=800&Itemid=13
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=13
*
« Отговор #45 -: Март 26, 2009, 14:54:34 pm »
Здравейте момичета. И аз има един въпрос.От този месец започнах тестовете за овулация както си трябва я засекох с тях два поредни дни със сърчица разбира се. Но въпросът ми е не трябва ли и БТ да се покачва по време на ОВ, защото при мен си стой на 36,7-8.Ще съм ви благодарна ако някой ми отговори притисняваме този факт. От година и пловина правим опити и нищо.Благодаря предварително.
*

нерито

• 217
  • Виждаме така, както гледаме ...
« Отговор #46 -: Март 26, 2009, 15:16:56 pm »
Тук ще научиш доста http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=797&Itemid=13
Температурата се качва не по време на, а след овулация.
Успех и дано скоро се похвалиш  :wink:
*
« Отговор #47 -: Март 26, 2009, 15:21:59 pm »
Благодаря много наистина това съм го пропуснала при разглеждането на информацията тук. Явно се шашкам за глупости.Успех на всички.