Момичета,да се посъметвам с вас.Този месец ми се случи нещо странно-май нямах овулация и липса на цисъл.TSH-то ми обаче е в норма,дори почти в долна граница.По ваша препоръка говорих с ендокриноложката и тя малко ми вдигна лекарствата за да падне хормона под две,той пък взе че стана 0,39.Предишните месеци когато беше по-висок,но в норма си имах много точна овулация,почти по часовни.Изследванията ми са от дне.Не съм правила нови антитела,последните се въртяха около 400.Не знам какво става.Решила съм да ходя при Д-р Тодорова,защото гинеколожката смята че при тези високи антитела сигурно имам и други завишени антитела.Тя ме посъветва да отида в център за репродуктивно здраве в Плевен-там били най-добрите.В сайта им видях че и те работят с Д-р Тодорова.Направо не знам какво става.В главата ми е такъв хаос,че не знам от къде да започна.Какво е вашето мнение за този хаок.
П.П.Търся актуални координати на Д-р Тодорова,по възможност в друг кабинет различен от този в МА,имам особено мнение за тази болница.