Danny S, и аз така. Отговорих положително на 28 въпроса. И аз питах, подхвърлях - всичко си било наред, при всеки имало колебания... Да, но нали аз си нося тялото и си усещам вече от година-три, че не е така както преди... Отидох си сама на ендокринолог. Май, тепърва ме чака лошото...
Иначе оплакванията са ми почти същите - болки в ставите, напълняване без промяна на начина на живот и храненето, лесна умора, косоподът ми спря, но не знам дали няма да се включи пак, но съм много побеля за възрастта си, просто много... , подуване на лице, глезени... Пълен старчески набор...
Най-гадното е като се включат забавените рефлекси и едно такова състояние "не съм в час, в безтегловност съм"... Лошото е, че гледам, че майка ми от години е така. Обръщах й внимание, обърнах внимание на личната й лекарка, тя самата през последните години се е допитвала до лекари - и едно голо нищо... Сега съм я пратила да си вземе направление за ендокринолог и да направи изследване на щитовидните хормони и антитела. Ако не стане, ще я взема с мен следващия месец.
Иначе аз съм от дни на л-тироксин...Ще видим нататък какво ще става, ще се изяснява и пр.