Благодаря ви, момичета, знам че само вие можете да ме разберете.
Правили сме всички изследвания и бяхме взели мерки за всички проблеми, дори и за тези, които ги няма при мен. Три пъти вливах имуновенини, бях на фраксипарин през цялото време, лежах през цялото време. Имам хипотироидизъм, мислехме че той е бил причината за първия аборт, но сега всичко с щитовидните хормони беше под контрол, пиех л-тироксин и всеки месец правех контрола на хормоните.Единствената причина за аборта, която остава е вроденият дефект на матката ми, който не е ясно дали може да се коригира. Така и не разбрах каква точно е матката ми, двурога ли е, двойна ли е, септална ли е...Всеки си я нарича по някакъв негов начин.Имам една оперативна хистероскопия за рязане на преграда, рязано е съвсем малко от преградата, защото докторите прецениха че няма нужда да се реже повече (а не знам и дали е възможно, защото не всяка преграда може да се изреже, от всичко което изчетох това е възможно само при септалната).С други думи в момента съм в задънена улица, сигурно ще направя още една хистеро-лапароскопия, но какъв ще е ефекта и дали нещо ще може да се направи не знам. Опитвам се да свикна с мисълта за възможен неблагоприятен изход, а толкова ме боли от вероятността да не мога да имам дете. Може би че Господ ме е създал такава за да отгледам поне една изоставено дете,което също има нужда от родители.Може би това е моята мисия.