0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Да, точно това ме притеснява. Искам да попитам, знаете ли за София специалист аг - ендокринолог. Излиза ми само д-р Коларов, но ми се иска да имам избор.
здравейте, за да не отварям нова тема, ще попитам в тази - утре искам да изследвам TSH, а съм леко настинала, дали това ще окаже влияние на резултата?
Здравейте момичета, днес си пуснах едни изследвания:TSH 2,08 /0,27- 4,2/LH 5,8 /2,4- 12,6/FSH 7,5 /3,5- 12,5/Prolaktin 321 / 127- 637/Estradiol 225,2 /46- 607/Пуснати са на 4 ден от МЦ. Предстоящо инвитро планираме.Как ви се струват?Благодаря
Здравейте момичета ,да ви попитам в тази тема за щитовидната жлеза. Всички хормони са ми в референтните граници МАТ също , завищен ми е само ТАТ. Предписахами да пия само селен и аспирин протект. Дали нетрябва и нещо друго ....И дали някой знае какво значи повишен само ТАТ или МАТ?Ето резултатите.Ако може някой да ги коментира.TSH-1.44 ot 0.35-5.00FT3-4.34 3.10-6.30FT4-15.35 11.00-22.60MAT-1.80 do 12TAT-44.50 do 34Момичета извинявам се че се повтарям .Има ли някой да каже две три думи и за моите иследвания и особенно за ТАТ и за НК клетките.Много би благодаря.Странното е че ендокриноложката ми каза че имам и завишени НК-клетки те са 17 при граници от 5.6-31. Аз не съм ли в златната среда . !!!!!Ако може някой да коментира че се обърках. Тези са на Цибалаб.
Благодаря Денис, на мен ТСХ ми се вижда леко завишено,но...ще видя какво ще каже док. Съотношението м/у ЛХ и ФСХ добро ли е? А и естрадиола не е ли малко вповече...като чета на другите е по-нисък.Мерси предварително