Аз ходих при д-р Начев, друг вариянт е д-р Катя Тодорова, но не знам дали тя е още в София или се премести за постоянно в Плевен.
Доколкото знам се е преместила за постоянно в Плевен.А и според мен тя не е толкова "другия вариант" .Ходила съм и при Начев и при Тодорова.Добре че попаднах на д-р Начев ..не се знае с какъв край щеше да е бременността ми след изписаното лечение от Катя Тодорова.Да не говоря ,че дори не спомена да е видяла множеството аденомни възли /които и до сега следим/ ,латентния хипотиреоидит и пр.
Дано не ме нападнат ,но този път ще кажа мнението си - досега все съм се въздържала от коментари по темата,но честно казано е редно когато има пациенти , към които не е подходено адекватно да го споделят като мнение ,пък другите да си вадят изводите и да си преценяват.Това ме накара този път да пиша.За мен само Д-р Начев е вариант за следене при опити за забременяване и следене по време на бремнности /поне що се отнася като сравнение между него и Катя Тодорова,за други не говоря ,защото може да има и други специалисти вече,които аз не съм чула като имена../.Изключвам и "кварталните ендокринолози" като опция , независимо с колко години стаж са- един такъв ме убеждаваше ,че е нормално ТСХ да е до 5 и нямало да има проблем за бременноста пък аз какво съм се тревожела за мойто 2-2.5
..сами си правете заключенията и мислете преди да поверите здравето си с лека ръка /.Успех на всички .
П.П. Моля да не ме подкарат с нападки относно личното ми мнение към д-р Тодорова все още си пазя заключенията ехо снимките и рецептите и разликата е драстична между това което видя д-р Тодорова и д-р Начев
.Винаги ще съм му благодарна ,че ме е следил и е допринесъл да родя и то две здрави бебета.