Момичета в този линк също има много полезна информация по отн на ЩЗ
http://znam.bg/com/action/showBook?bookID=859&elementID=1345801927§ionID=5&dir=next.
Сега и аз, тук с въпросите си
От 3 месеца съм на лечение с Пропицил поради това, че след спонт аборт мин година в 7 г.с ТСХ падна до ст-ст 0,006, а ФТ4 бе над 100
Сега 4 месеца по-късно (лечението с Пропицил продължава дозата ми е 2х1 таблетки)ТСХ си е същата ст-ст, а ФТ4 е вече в норма. Посетих док Начев (СФ) и той ми пусна
хормона TRAB, който бе със
ст-ст 13 и показвал, че съм имала антитела (ама аз, нещо не разбрах,
това хубаво ли е, или не
)
И ми каза, че мога да си почна инв (следващ опит), т.к ниската ст-ст на ТСХ не влияела сега, а по-важна била ст-ста на ФТ4
Не, че съм в съмнение с казаното от него, но се чудя просто, дали да започна изобщо и сега
или да изчакам да минат още 2-3 месеца от лечението и пак да видя как са хормоните ( все пак, ще са минали вече 6 месеца от лечението).
Защото по време на инв аз, ще си бъда на същата доза пропицил и в случай, че има бременност (Дано) дозата ще бъде значително намалена или изобщо ще ми бъде спрян пропицила! Защото от една страна има риск от спонт аборт отново (да не дава господ) а от втора Пропицила пък уврежда плода
Само да вметна, че преди 2 си опит когато имаше и бременност вс по отн на ЩЗ си беше в норми, проблема се появи след аборта (причините за него останаха неизвестни
)
Та питането ми е в тази връзка, има ли и други сред вас, които са били в моето положение? Има ли, забременели/и родили момичета с такива ниски ст-сти на ТСХ?