0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
спермограма-къде във варна?
« -: Юли 01, 2008, 15:26:48 pm »
в кои клиники правят най добрите спермограми?
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: спермограма-къде във варна?
« Отговор #1 -: Юли 01, 2008, 16:06:52 pm »
Ние сме при Сариев в Майчин дом,правихме преди 3 мес.не беше добра,изпеса лекарства на мъжът ми и другата седм.сме на контролна спермогр.,ние лично сме доволни.За д-р Александров от АГ има също много добри отзиви,но за него много се чака.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Юли 01, 2008, 16:36:05 pm »
До колкото знам д-р Александров прави спермограми само на двойки, които правят инвитро процедури, само така спермограма не знам дали ще направи
« Отговор #3 -: Юли 01, 2008, 17:39:43 pm »
Първата спермограма на мъжа ми я правихме в лабораторията на клиника " Надежда " (с материал, донесен от дома), но беше доста кратка и обща.
Втора правихме в АГ при док. Мария Ангелова (ембриолог), пак с материал от вкъщи, доста по-ясна (подробна).Там имаше завишени левкоцити и ни пратиха в лабораторията (на АГ) за МБ анализ, последва седмица с лекарства и в крайна сметка при него всичко е наред (според спермограмата).
*
« Отговор #4 -: Юли 01, 2008, 17:46:27 pm »
До колкото знам д-р Александров прави спермограми само на двойки, които правят инвитро процедури, само така спермограма не знам дали ще направи

ще направи два пъти сме ходили при него за спермограма и не е върнал
« Отговор #5 -: Юли 01, 2008, 20:14:24 pm »

ще направи два пъти сме ходили при него за спермограма и не е върнал
Аз също ходих, но мен ме върна, точно с обяснението което съм написала горе
« Отговор #6 -: Юли 01, 2008, 21:04:39 pm »
 И ние правихме февруари,а сега и септември.Мисля,че ако отидете в сряда в 13.30 няма да ви върнат.Носите си материала ,или го давате там без уговорен час.Мисля че няма да има проблем.
*
« Отговор #7 -: Юли 04, 2008, 08:52:00 am »
направо в аг-то ли трябва да отидем/за д-р александров/?без уговорки предварителни?!и за д-р сариев ли е същото?
« Отговор #8 -: Юли 04, 2008, 11:20:13 am »
  За Александров е без уговорки,поне при нас беше така.При Сариев май се записва час.
« Отговор #9 -: Юли 04, 2008, 21:43:57 pm »
Да,при Александров е без уговорки,но само в сряда и от 13.30,каза че все ще има някой от екипа,а дали той лично ги прави незная!
« Отговор #10 -: Ноември 20, 2008, 18:24:53 pm »
Не намерих друга тема \която да е от скоро\ та ще попитам тук. Може ли някой който скоро е правил спермограма при Александров да ми даде малко инфо. Все още ли прави спермограмите в АГ-то от 13.30 часа и къде точно трябва да отидем, има ли някава промя - да трябва да си запазим час или нещо друго? Пък и да не е при него при някой друг, който да е добър във Варна където също можем да отидем?
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #11 -: Ноември 20, 2008, 19:47:40 pm »
  Ние правихме преди месец при Александров  :P .Вече се правят всеки ден преди обяд и си записваш час предварително.Пак в АГ-то на 7 етаж.Успех!
« Отговор #12 -: Ноември 20, 2008, 19:57:50 pm »
Перошинка блягодаря за отговора, ако не е нахално да попитам записването на час става на място или може и по телефона?
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

« Отговор #13 -: Ноември 20, 2008, 20:46:50 pm »
  По телефона.Обади се през деня и  ще ти запишат час.
« Последна редакция: Ноември 20, 2008, 20:48:49 pm от peroshinka »
« Отговор #14 -: Ноември 20, 2008, 20:51:37 pm »
Благодаря още веднъж Перошинка!

« Отговор #15 -: Ноември 21, 2008, 09:51:40 am »
Момичета ,помагайте!И ние трябва да правим спермограма ,разбрах вече къде да я правим,само искам да питам -след като съберем материала колко бързо трябва да го предадем?Стерилна ли трябва да бъде  и в какво я събирате :oops:извинявайте

« Отговор #16 -: Ноември 21, 2008, 10:11:14 am »
В аптеките се продават стерилни контейнерчета за проби, струват около левче или поне долу горе толкова бяха миналата година. А материала трябва да го занесете до 30мин в лабораторията.