0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
здравейте, лелката не идва :D Утре съм на док, стискайте палци!
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
здравейте, лелката не идва :D Утре съм на док, стискайте палци!
:goodluck: :goodluck: :goodluck:

*
Здравейте момичета бях на док и той потвърди бременността. Пожелавам на всички успех и скоро да видят чаканите две чертичики, а на мен си пожелавам лека бременност и всичко да е наред. Съвет към всички не се отчайвайте и имайте надежда.
[url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?user
*
Здравейте момичета бях на док и той потвърди бременността. Пожелавам на всички успех и скоро да видят чаканите две чертичики, а на мен си пожелавам лека бременност и всичко да е наред. Съвет към всички не се отчайвайте и имайте надежда.
Честито evig  и безпроблемна бременност!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
evig, Честито! Безпроблемна бременност ти желая!Мисля, че и другите ще се съгласят, че на теб се пада да пуснеш новата тема за септември-октомври, дано да повлечеш крак.
*
evig, честитоооо :) Лека бременност и успех до края :) и да влачиш краченца :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
evig честито безпроблемни  :cloud9:месеца
Честито Евия.Лека и безпроблемна бременност ти желая.
Ееееее, най-после някой да се похвали в тази куца тема, 2 дни преди да я затворим. Много каръшки два месеца бяха за инсеминациите.
Честито, evig! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

*
Съжалявам,че не донесох късмет на момичетата в тази тема,време е да я затворим!