0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За ОВУЛАЦИЯТА
« -: Юни 30, 2008, 19:40:20 pm »
Овулация                                                                            Здавейте момичета.Ще ви бьда благодарна ако ми дадете сьвет.Цикьла ми е през 25 дена.Според вас кога ще настьпи овулация,защото смятам този месец да отида при гинеколожката си,за да направим една фоликлулметрия.И още нещо,нормално ли е преди ову да усещам някакви странни като предьрпвания(незнам как да ги нарека).Благодаря ви предварително.
Re: За ОВУЛАЦИЯТА
« Отговор #1 -: Юни 30, 2008, 20:07:16 pm »
  Щом цикъла ти е на 25 дни,овулацията ти би трябвало да е на 11 ден.
*
« Отговор #2 -: Юни 30, 2008, 20:22:53 pm »
Бих искала до попитам нещо и аз ако може в тази тема. Последният ми цикъл беше на 2 юни, днес дойде следващият ,неочаквано на 29 ден тосет предният е точно 28. Знам че овулацията трябва да е била на 14 ден,но на 19 имах доминантне фоликул 12 мм и с лигавица 6,9 мм. Тогава имала ли съм овулация или и аз незнам.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #3 -: Юни 30, 2008, 20:27:38 pm »
 fanta-защо считаш че овулацията  е била на 14 ден -при всеки е индивидуално- това с 14ти ден е само за по учебник и в идеални случай-дано и при теб е така-а като си била на лекар -той не каза ли нищо по въпроса
donika- мисля че  придърпването е срещано често -и аз усещам такова -а за кога точно е  овуто  именно фоликуметрията най ясно ще покаже  -така щом може да отделиш време и средства  това е най оправилния начин
« Последна редакция: Юни 30, 2008, 20:31:02 pm от nimika »

*
« Отговор #4 -: Юни 30, 2008, 20:31:23 pm »
защо считаш че овулацията  е била на 14 ден -при всеки е индивидуално- това с 14ти ден е само за по учебник и в идеални случай-дано и при теб е така

Не считам, незнам кога е.При положение че съм имала фоликул 12 мм на 19 ден най-вероятно не съм имала. Аз съм с ПКЯ и никога никога не можеш да предвидиш колко ще бъде цикъла при мен. Стана ми интересно.
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #5 -: Юни 30, 2008, 22:41:20 pm »
аз също съм с ПКЯ и цикъл когато си иска-от30до 45 дни -при такъв дълъг цикъл е възможно всичко или както се  е случвало при мен фоликула да не се пукне-за това  сега съм на клостил и прегнил -така счита за удачно д-р Владимиров и безрезервно му се доверявам-за да я  хванем  и приклещим  :sperm: :arrow:надявам с е да стане :bfp1:

*
« Отговор #6 -: Юли 01, 2008, 12:27:27 pm »
Овулация                                                                            Здавейте момичета.Ще ви бьда благодарна ако ми дадете сьвет.Цикьла ми е през 25 дена.Според вас кога ще настьпи овулация,защото смятам този месец да отида при гинеколожката си,за да направим една фоликлулметрия.И още нещо,нормално ли е преди ову да усещам някакви странни като предьрпвания(незнам как да ги нарека).Благодаря ви предварително.
И на мен ми стана интересно! :)
При мен(и аз се боря с пролактина)в началото също цикъла беше 25дни,сега след 6 месеца адекватно лечение цикълът ми стана на 28-29 дни.Все още съм с късна овулация.От опит вече знам,че започнат ли да ме болят гърдите,наближава овуто! :)