0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

розово течение
« -: Юни 30, 2008, 14:28:05 pm »
Здравейте.Ето какво ме тревожи.Имам розово течение.През деня по-слабо,като бялото течение,а вечер,когато ида до тоалетна,тече сякаш е цикъл-обилно и наистина розово.и се налага да сложа тампон или превръзка.Трябваше да ми дойде на 13.06.горе долу.Възможно ли е да съм бременна или е някаква инфекция?  8O
*
Re: розово течение
« Отговор #1 -: Юни 30, 2008, 14:33:09 pm »
Направи си тест за бременност-закъснението ти е доста и ако има бременност той ще покаже!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #2 -: Юни 30, 2008, 14:49:46 pm »
Здравейте.Ето какво ме тревожи.Имам розово течение.През деня по-слабо,като бялото течение,а вечер,когато ида до тоалетна,тече сякаш е цикъл-обилно и наистина розово.и се налага да сложа тампон или превръзка.Трябваше да ми дойде на 13.06.горе долу.Възможно ли е да съм бременна или е някаква инфекция?  8O
Да най-добре първо един бърз тест препишкай сутринта, и след това веднага при док. Може да е някой хормон. Аз имах миналата година такова розово течение, оказа се, че ми е нисък прогестерона. А пък ако е бременност и го имаш - не е много добре, ще трябва док да каже какво да се прави. Да не те плаша, но да не се окаже някоя извънматочна. Затова теста и после при док.
« Отговор #3 -: Юни 30, 2008, 15:07:54 pm »
Да най-добре първо един бърз тест препишкай сутринта, и след това веднага при док. Може да е някой хормон. Аз имах миналата година такова розово течение, оказа се, че ми е нисък прогестерона. А пък ако е бременност и го имаш - не е много добре, ще трябва док да каже какво да се прави. Да не те плаша, но да не се окаже някоя извънматочна. Затова теста и после при док.
:good_post: :good_post: :good_post:

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #4 -: Юни 30, 2008, 15:14:34 pm »
Не зная,тези тестове..имам няколко примера,в които тестовете са били отрицателни,а бременност има.  8O Затова тази седмица мисля да ида на генеколог.Ако някой е имал този проблем нека да пише,защото вече наистина ще полудея,докато дойде време за преглед...  :(  :(  :(
« Отговор #5 -: Юни 30, 2008, 15:23:25 pm »
тестовете донякаде показват друг път не,но направи един само за информация и после отиди на лекар,защото течението до една степен може да бъде нормално-или лошо.На мен така ми закъсняваше,направих си тест(+)и след 2дни имах това течение,казаха ми че е нормално трябва да си почвам и т.н.,но след една седмица направих аборт,не искам да те плаша но си обарни внимание
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #6 -: Юни 30, 2008, 15:28:16 pm »
Не зная,тези тестове..имам няколко примера,в които тестовете са били отрицателни,а бременност има.  8O Затова тази седмица мисля да ида на генеколог.Ако някой е имал този проблем нека да пише,защото вече наистина ще полудея,докато дойде време за преглед...  :(  :(  :(

Пусни си кръвен тест. По-точен от него няма.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #7 -: Юни 30, 2008, 15:49:35 pm »
Момичета(и ако има момчета),последно ми дойде на 16.05.Време ли е за кръвен тест и ехограф,ще излезе ли ако има нещо на ехофрафа?Моля се с две ръце да се е получило този път...
« Последна редакция: Юни 30, 2008, 15:51:42 pm от Мели »
« Отговор #8 -: Юни 30, 2008, 16:03:55 pm »
според мен си бременна,закъснението ти е бая и мисля че виднага ще ти покажат резултатите,направиги и пиши с радостни вести :wave:
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #9 -: Юни 30, 2008, 16:18:35 pm »
Тъкмо е време да идеш на док, може да не се види плоден сак, но поне ще види дали има нещо като ранна бременност и със сигурност си направи тест, поне да имаш информация.
Дано да сте успели и да нямаш проблеми - стискам палци!
Пиши когато имаш новини!
« Отговор #10 -: Юни 30, 2008, 16:20:10 pm »
Ето,момичета.Това го побликувам,защото една мацка ме помоли.
Върви ми по 5 дена,на 6тия се доизчиствам. Февруари-14 ти,Март-13ти,Април-18ти,маи-16-ти.Полов контакт съм имала на 29.05. и от 3.06. до 9.09. всяка нощ.Със сълзи на очи се моля да е станало чудото,макар че вече не ми се вярва и съм отчаяна.Не ми идва,а корема ме боли от наистина доста дни...Ужас,не знам как ще изкарам до прегледа!!!  :(  :(  :(
*
« Отговор #11 -: Юни 30, 2008, 17:27:29 pm »
Хайде престраши се и направи един тест. Дори и със следобедна урина при това закъснение смятам, че ще отчете. Успех и чакаме новини!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

hrisig

• *
  • 31
  • чакаме те бебо
« Отговор #12 -: Юни 30, 2008, 18:24:59 pm »
според мен си бременна,това си е закъснение достатъчно да отчете по всяко време и с какъвто и да е тест.По-добре разбери истината,защото това течение ако има бременност ,може да доведе до неприятни последствия,а доколкото разбирам ти искаш да си бременна.
Пиши какво е станало. :wink:
[/url]
[metric]http://metric.rodim.ru/p7_p6_24_4_2008_3_4p.gif[/metric]
« Отговор #13 -: Юни 30, 2008, 20:00:28 pm »
mimsimimsi,ako си нетърпелива направи си тестче :D. :crossfingers:
« Отговор #14 -: Юни 30, 2008, 21:24:12 pm »
Уфффф...Момичета,случвало ли ви се е всичко да ви се струпа на главата наведнъж?  :dontknow:  Сега излизам от банята,напипах малка бучка точно до зърното.  8O Наболва ме..До четвъртък ще превъртя!!!Това пък какво е сегааааааааааа?   :balk_145:
« Отговор #15 -: Юли 01, 2008, 08:27:33 am »
Уфффф...Момичета,случвало ли ви се е всичко да ви се струпа на главата наведнъж?  :dontknow:  Сега излизам от банята,напипах малка бучка точно до зърното.  8O Наболва ме..До четвъртък ще превъртя!!!Това пък какво е сегааааааааааа?   :balk_145:

Ти препика ли тестче? И резултатчето е....... :P пиши какво става с теб?
« Отговор #16 -: Юли 01, 2008, 09:23:28 am »
Хайде престраши се, взимай теста и давай, при такова закъснение би трябвало да отчете и при следобедна урина. Давай стига си чакала, да не стане нещо по-лошо.  :crossfingers:
Пиши после за резултат.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

lawyer

« Отговор #17 -: Юли 01, 2008, 10:45:22 am »
mimsimimsi, имаш пълната гама основания да се предполага бременност, нали по един или друг начин трябва да се установи. Ако си бременна задължително се ходи на преглед, а ако случайно не си, то при това закъснение и странно кървене също трябва да те види лекар. Така без да направиш тест или да отидеш на преглед, колокото и да се чудиш и да се притесняваш, няма как да разбереш каквото и да било.
Успех и чакаме да се похвалиш с хубавата новина. :wink:
« Отговор #18 -: Юли 01, 2008, 11:29:13 am »
Здравейте отново,мои мили мами и кандидат-мами. :P както вече написах,на тестове не вярвам.Ще се доверя на кръвния тест вдругиден и на ехографа.Колко много искам да покаже развиваща се точица!  :sucky: Кървене нямам,не сте ме разбрали правилно или поне аз не съм обяснила като хората.Розово е на цвят "нещото",ама наистина бледо розово-няма нищо общо с кръв.Тези болки в яйчниците и тази бучка ме навеждат на мисълта,че може и да е прелетяла бялата лястовица над нас! Само че не искам да се самонавивам и след това да остана много разочарована и депресирана ако е нещо друго. :balk_145: Благодаря ви все пак,че изслушвате мисленето ми на глас и ме подкрепяте!Адски сте мили!   :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #19 -: Юли 01, 2008, 11:32:18 am »
Възхищавам ти се на търпението :)
Успех на прегледа и после да пишеш!