Здравейте.Ето какво ме тревожи.Имам розово течение.През деня по-слабо,като бялото течение,а вечер,когато ида до тоалетна,тече сякаш е цикъл-обилно и наистина розово.и се налага да сложа тампон или превръзка.Трябваше да ми дойде на 13.06.горе долу.Възможно ли е да съм бременна или е някаква инфекция?
Здравейте, момичета! аз много се радвам, че вече съм една от Вас. Отдавна чета този сайт, но не се решавах да се регистрирам. но както и да е. аз също съм имала такова розово течение, имам чувството че е бяло течение с малко кръв, и на мен ми беше закъсняло една седмица, обаче, но обаче си ми дойде, аз много се надявах, че няма да ми дойде, но уви, явно е трябвало така да стане. но най- интересното е, че не бъх пила никакви хапчета, нищо, а ми закъсняваше. да ви попитам и аз, чувствам някаква тежест в корема, около областа на пъпа, идва си ми, болеше ме яйчника миналата вечер, както и бъбреците, но е рано да ми идва, миналия месец ми дойде на 19.06, не знам какво ми става, дали е някакво заболяване?