Az jiveq v Kozloduj. Moi priqteli me naso4iha kym Tan4ev /bqha mn dovolni ot nego/. Sled 2-ta spontanni aborta /2003 i 2005g./, popadnah na nego i toj mi pusna geneti4ni, imunologi4ni, hormonalni izsledvaniq... Rezultatite ne bqha mn obnadejdava6ti. Otkriha mi povi6eni stojnosti na Anti-kardiolipin IgM -2 /N<1.1/, stojnostite za hlamidii sa malko nad normalnite, Povi6eni stojnosti na TAT i MAT /suyotvetno 1.63 i 3.6 pri N<1.1/ i povi6en Prolactin 23.9 /N<15/. Bqh naso4ena kym ehografiq na 6titovidnata jleza - tam me uspokoiha, 4e vsi4ko e OK/ne se nalaga medikamentozno le4enie/. Prepory4aha mi povtorno izsledvane na FT4, TSH, A-TPO sled 4-6 meseca. Ehografiqta mi q pravi d-r Rusev v Avis-medika-Pleven. Ima6 li nqkakvo mnenie za nego?!? Dr. izsledvaniq gi pravih v Imunodiagnostika - Pleven. Be6e mi prepory4ano da smenq laboratoriqta pri povtornite izsledvaniq... /Mejdu drugoto, tam doc. petrovaqkata me be6e izpla6ila. Vednaga zapo4na dagovori za vlivaniq s ampuli imonoglobulin ili ne6to takova, za pari, zaemi da teglim i t.n. Sled razgovora s neq 1 sedmica ne mojah da spq.../. Sega 6te lekuvam hlamidiqta s Klacid i Poliginax i posle povtorno Prolactin, TSH i FT4. I ti li si spodoben problem???