0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    eveishan

  • ***
  • 373
  • Напред и нагоре!
Здравейте момичета!Аз съм много объркана!Незнам какво да правя и какво да мисля!Този месец трябваше да ми дойде на 23.06,но М нямаше!Имах само зацапване и то първия ден беше след тоалетна,а на другия малко повече!Ходих при док и каза,че плод не се вижда-бременност няма.Отидох и при друг за по-сигурно и той нищо не видя,посъветва ме да направя тест,но той беше отрицателен!Вчера и днес имам страхотно гадене,нещата които най-много обичам да ям неискам да ги погледна и нямам апетит,а се чувствам добре.Моля помагайте! :balk_132:
*

    mishan

  • ***
  • 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Power, много съжалявам мила. Но нали има надежда. Няма да се даваш. Хайде сега едни близначета от инвитро и всичко ще е наред.
Соф, няма отказване. Което и да решиш да правиш - действай. Ако пък тр. почини си няой месец, ама не много. Че аз така като реших да почивам и после не мога да се реша пак да тръгна по доктори.
Хайде - няма ли кой да се похвали с +++++++++. Давайте.
Ние си пием антибиотиците, леуваме възпалението. После ще пуснем изследвания, едно друго и ще действаме нататък.
Eveisan - силно ти стискам палци. Кръвен пусна ли
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Еви, пусни кръвен наистина.
Соф, прегръщам те и каквото решиш -действай.Войната не  е изгубена!Успех мила
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
привет момичета-да се запиша след прегледа днес при д-р Владимиров-ову  е имало-остава да чакам :crossfingers:-ха дано -как ще изтрая две седмици ,за да направя тестче :balk_100:
Успех на ловуващите ,а   чакащите  да  ни зарадват с  :bfp1:


*
привет момичета-да се запиша след прегледа днес при д-р Владимиров-ову  е имало-остава да чакам :crossfingers:-ха дано -как ще изтрая две седмици ,за да направя тестче :balk_100:
Успех на ловуващите ,а   чакащите  да  ни зарадват с  :bfp1:
много късмет ти пожелавам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Здравейте! Аз имам страшно много работа и в къщи и в офиса... До 5 на работа,след това пазаруване,след това готвене и най-накрая фугирам баня до сред нощите.. Станала съм парцал и емоционално и физически..А тая жега направо ме съсипва.. Днес бях за първи път при д-р Персенска и тя като всички други каза ,че всичко изглежда наред,освен това че имам малка матка.. Какво ли ознаава това и проблем ли е за забременяването ?! Каза че нямам доминантен фоликул,но аз така или иначе съм с много късна ову.Чак на 23 ден ми е. Назначи ми да изследвам ТАТ,МАТ,ТСХ,ФТ4 и първите чисти дни от следващия цикъл ще правим цветна снимка.. Много ме е страх от резултата.Имам чувството че там ще имам проблем и се връщаме от кота нула... Това е от мен на кратко.. Стискам палци на Мимето и се надявам Соф скоро да се оправи..

Записвам се за срещата в неделя за София..Ще бъда там момичета.. За събота в пловдив няма да мога,защото няма да сме свършили банята и ще има яко чистене.. Но пък на 11 пътуваме за Бургас и на връщане на 13 ако Вили е на работа ще се видим ;)

Лека вечер момичета и да знаете че още ви обичам,даже повече :)
*
Здравейте ! МНОГО благодаря за подкрепата! От утре започвам кални бани и физиотераия! 2 седмици ще съм на лечение дано да ми се отрази положително!
*
Роси,ще се отрази и още как,Ще видиш още другия месец за какви 2 черти иде реч ;)
*

    bobi 2

  • ***
  • 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
Роси, Нимика :crossfingers:
Соф, и аз си мисля да не отлагаш, но все пак зависи ти как се чувстваш.  :)
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте милички !
Мисля , че е крайно време някой да се похвали с 
:bfp:
      :bighug:
*

    bobi 2

  • ***
  • 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
Среща в неделя 06.07.2008г от 18ч в сладкарница Неделя на бул. Стамболийски срещу Мола. [/b]
Вики
Боби
Биби (Боби 2)  :lol:
Luba_boiko  :P
« Последна редакция: Юли 02, 2008, 22:56:44 pm от qwertyasd »
*

    krasiko

  • ***
  • 412
  • Щастлива мама на двама
Среща в неделя 06.07.2008г от 18ч в сладкарница Неделя на бул. Стамболийски срещу Мола. [/b]
Вики
Боби
Биби (Боби 2)  :lol:
Luba_boiko  :P


Може би и аз ще дойда , ако малкият все още е под карантина  :balk_104:
Ако ме искате де :oops:
Красииииииии,ти къде се беше изгубила???Липсвеше ми!!!!
Соф,тая манипулация се казваше нещо с Д..,ама не се сещам точното името и.Чела съм из форума,че е много добре да се направи и ако не се направи на някой момичета им пречи дори за инвитро.По-добре да я направиш и то колкото се може по -скоро.Смело напред ,атакувай проблемите и им покажи,че ти си по-силна от тях.И ги победи.
Пауърче,миличка,така съжалявам за тоя гаден резултат.Много ми е гадно.Но и в това има едно хубаво нещо-знаеш какъв е проблема и защо не става бебчето.Сега лапаро ли следва или не си мислила.И на теб като на Соф ще кажа ,че ТИ трябва да победиш проблема,а не той теб.
Момичета,затова сме се намерили ,за да се подкрепяме.Така както аз знам,че мога да разчитам на вашата подкрепа и съвети,така и вие безрезервно можете да разчитате на мен!!!!
Любеееееееееее,на 13ти (пада се неделя,нали?)съм дневна смяна.Ако минавате ще се видим,но сигурно ще е за мъничко,щото всяка неделя половин София минава през нашата бензиностанция и направо ни взимат тока от работа.Но поне ще се видим и ще се запознаем на живо!Айде вече чакам!!!
Мими,не се надъхвай много,миличка.Опитай се да не го мислиш,че после да не е гадно...Пък няма нищо по-хубаво от неочакваното щастие!!!!!С теб съм!!!
Момичета,искам да напиша на всяка по нещичко ,но сме толкова много ,че не мога.Но всички до една ви обичкам и си мисля за вас много често,да знаете.
Утре не съм на работа,така че през деня съм на линия.
Ооооооооооо,щях да забравя! :DУтре ми е телевизионната премиера!!!Ето дойде момента.Нали знаете от 18,30 по НОВА телевизия.И после ще коментираме!!!
« Последна редакция: Юли 02, 2008, 23:30:22 pm от ВиЛиЛи »
*
Ей ВиЛиЛи добре,че ни напомни.знаех си,че е тези дни,но не знаех кога точно!Задължително съм пред телевизора!
 Вили , аз съм изпуснала! :? В някое ТВ предаване ли ще участваш?
"Сделка или не"
Супер. Ще гледам!
*
Ама тя не ни каза,колко пари е спечелила,за да ни е по-интересно :)
*
Абе тя не е спечелила май още.Щото септември като подновят снимките , пак ще ходи.Значи не е завършило участието й.
*
Не знаех  :?!Ами ще гледаме утре и ще видим! :D