Първо да честитя на новата ни сладурана! СТЛ, да ти е честита втората чертичка! Стисакм палци за вторник! Всимко ще е наред, ще видиш!
Розичка, дано, миличка, ти да си следващия "+" резултат! Много, ама много ще се радвам за теб! Хайде, тичай за още един тест и утре сутринта да пишеш!
Любекс, наистина питай Денис в графиките - тя е много наясно с тези нещо и ще ти даде компетентен отговор, който ще разбереш, а не като при лекарите - обяснения, теримини и пак нищо не ти е ясно. Дано да не е проблем за забременяването.
Пауър, браво за новите резултати! И аз си мислех, че може да е спазъм и за това да бяха такива резултатите. Кефи ме оптимизма ти, мацка!
Вили, душицо, днес те пропуснах! Милото изяви желание след работа да ми купи нова рокля и я отпразнувахме с едно кафе... до преди малко! Ама в понеделник съм на линия!
Мими, миличко, при тая прекрасна графика как ще ти минават мисли за "самотна черта"? Я да вдигаш главата! Трябва да вярваме, че ще станем мами! Стискам ти палци в понеделник ти да дадеш старт на новата седмица с хубаи новини!
Мацки, на мен пък днес ми дойде. Забелязах, че при ановулаторен цикъл ми идва по-рано. Е, сега не е болка за умиране, само 4 дни по-рано дойде пущината, а се бях наточила за басейн почивните дни! Здраве да е! Хайде, от мен - спорна вечер! Ще ви намеря май в чата всичките,а!