0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
уринен тест за бременност
« -: Юни 26, 2008, 21:26:04 pm »
искам специално да попитам има ли значение кога се прави теста за бременност..днес бях на лекар и той за да ме види на УЗ ме накара да изпия към 2 литра вода и ми каза да направя уринен тест..Обаче разликата между урината ми сутрин и тази от днес в 19 часа беше голяма.искам да кажа че днес следобед беше буквално вода-чиста прозрачна вода.. и съответно преди 10 дена теста на който се видяха две чертички се оказва безполезен ако го сравня с този днес... моля ви за мнение.. да смятам ли темата с бебето за приключена или просто да намеря друг доктор..??? благодаря Ви предварително..

ПП: извинявам се ако има такава тема но просто съм толкова объркана в момента че имам нужда само от съвета ви!
Re: уринен тест за бременност
« Отговор #1 -: Юни 26, 2008, 21:31:24 pm »
искам специално да попитам има ли значение кога се прави теста за бременност..днес бях на лекар и той за да ме види на УЗ ме накара да изпия към 2 литра вода и ми каза да направя уринен тест..Обаче разликата между урината ми сутрин и тази от днес в 19 часа беше голяма.искам да кажа че днес следобед беше буквално вода-чиста прозрачна вода.. и съответно преди 10 дена теста на който се видяха две чертички се оказва безполезен ако го сравня с този днес... моля ви за мнение.. да смятам ли темата с бебето за приключена или просто да намеря друг доктор..??? благодаря Ви предварително..

ПП: извинявам се ако има такава тема но просто съм толкова объркана в момента че имам нужда само от съвета ви!
знам без да твърдя че е точно така-сутрин урината е най-подходяща за тест.а това че в 7 вечерта урината ти е като вода след 2 литра изпита вода е напълно нормално
направи си пак тест
сутрин и на мен урината ми е по тъмна отколкото вечер
*
« Отговор #2 -: Юни 26, 2008, 21:33:44 pm »
С първа сутрешна урина!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #3 -: Юни 26, 2008, 21:36:11 pm »
и аз така си мисля... обаче нали все затова ходим на доктор за да ни помагат..а в момента този ме накара да се чувствам много зле и да се притеснявам.. все пак ако е имало късна О. е рано за каквото и да е било.. мисля да изчакам няколко дни и рано сутринта да си направя пак тест..
« Отговор #4 -: Юни 26, 2008, 21:41:34 pm »

погледнах ти графиката
без да ми се сърдиш-не си ли се замислила,че при 2 чертички трябва да спреш дшета да пазиш
*

saraapl

• 2009
« Отговор #5 -: Юни 26, 2008, 21:45:39 pm »
това не е диета а просто по лек режим на хранене,при койт о обаче свалям и кг.. но не мисля че това ми пречи зашото се чувствам добре..мислиш ли че това е повлияло на теста? не би трябвало

*
« Отговор #6 -: Юни 26, 2008, 21:49:36 pm »
Ма аз не разбрах нещо..Днес теста отрицателен ли беше ?!
« Отговор #7 -: Юни 26, 2008, 21:50:07 pm »
това не е диета а просто по лек режим на хранене,при койт о обаче свалям и кг.. но не мисля че това ми пречи зашото се чувствам добре..мислиш ли че това е повлияло на теста? не би трябвало

не знам
но да ти кажа не мисля,че е редно паралелно с бременност и кила да сваляш.слабостта на бременността не влияе добре-от опит знам. ти си решаваш,но ти го казвам като съвет.остановиш ли 100процента бременност,не пропускай да питаш лекаря си диетата която прилагаш безболезнена ли е
*

saraapl

• 2009
« Отговор #8 -: Юни 26, 2008, 21:54:03 pm »
Ма аз не разбрах нещо..Днес теста отрицателен ли беше ?!

точно.. много съм объркана.. :(
*
« Отговор #9 -: Юни 26, 2008, 22:01:33 pm »
Абе не вярвам бе,щом не си прокървила всичко е наред.Така си мисля аз поне де.Я утре си направи тест с първа урина и иди да му го треснеш в муцуната на тоя..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #10 -: Юни 26, 2008, 22:05:24 pm »
 в момента си чета писмото на д-р Владимиров..той е направо тотално объркан и не доумява как е възможно да ме накара след 2 литра вода да направя тест и то в 19"30 вечерта... той не доумява а за мен какво остава .. :( за какво ли плача сега не знам... писна ми от тези доктори.. !!!
Любе не знам дали ще прокървя-гърдите ми ще се пръснат..матката ми ме прави луда направо.. И според владимиров и Бт имам нормална.. И теста ми видя човека... нямам думи.. ако си представите какво ми е в момента-не знам къде съм...
*
« Отговор #11 -: Юни 26, 2008, 22:07:07 pm »
Само се успокой,мнението на Владимиров е по- миродавно.Утре си направи тест непременно и повече недей да ходиш при тоя..
*

saraapl

• 2009
« Отговор #12 -: Юни 26, 2008, 22:09:04 pm »
Благодаря Ви момичета.. първо трябва да се успокоя...
*
« Отговор #13 -: Юни 26, 2008, 22:12:26 pm »
Имаш всички признаци за бременност и не бива да се притесняваш..
*
« Отговор #14 -: Юни 27, 2008, 09:36:23 am »
Какво стана бе мила?! Направи ли тест?! Ще видиш ,че всико е наред..
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #15 -: Юни 27, 2008, 10:17:10 am »

Много ясно, че след 2л. вода ще е бистра урината и нищо няма да отчете. На повечето тестове си пише, да се прави сутрин с първата урина, тогава са най-точни показанията им. Имай предвид, че дори и с третата урина да го направиш пак може да не покажа, така се получи при мен. Един леко положителен, втория тест, който направих след няколко дни, но не с първата урина беше отрицателен. Така че най-добре дори ако можеш иди и си пусни кръвен тест.
P.S: а този док няма ли вагинален ехограф-на него по-лесно се вижда ранна бременност? Вместо да се наливаш с вода като мех.
« Отговор #16 -: Юни 27, 2008, 10:20:16 am »
Сара,как си?Направи ли тестче? :crossfingers:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #17 -: Юни 27, 2008, 10:21:41 am »
И аз тома щях да попитам - защо не те погледна на вагинален. Мен са ме карали да пия 2 л. вода, когато ме гледат на коремен, за да се виждало по-добре. Не се връзвай на този тест от 19,30 вечерта! Разбира се, че не е валиден! Сутринта концентрацията е най-голяма и за това си пише на опаковката, че трябва да се направи с първа сутрешна урина. Не се шашкай излишно!Имала си положителен тест, видяла си втората черта, значи си бременна! М..та му тоя лекар, слушай какво ти казва Владимиров! Убедена съм, че следващия правилно препишкан тест пак ще е положителен!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #18 -: Юни 27, 2008, 11:38:05 am »
Миличка това че те е накарал да изпиеш 2 литра вода е заради видеозон-а,а относно тестовете моя също го направих следобед и втората чертичка беше по-бледа(разбира се обаче преди това не бях изпила толкова вода) ,а втория сутринта и беше много ясна...а щом веднъж си имала ++++++ тест-тихичко ЧЕСТИТО!!!
*
« Отговор #19 -: Юни 27, 2008, 11:58:28 am »
Ма и аз това казвам ,ако е имала положителен ,а сега отрицателен,значи трябваше да е прокървяла до сега ,не е ли така?!