Здравей mi6ka!!!
Не се отчайвай, аз тръгнах по твоя път преди доста години. Единственото, което съм убедена е, че ако бях отишла на време в клиника по стерилитет щях да си спестя куп ненужни изследвания, разходи и най-ценното - време.
Съветът ми е БЯГАЙ БЯГАЙ БЯГАЙ БЪРЗО ОТ РУСЕ! Тук няма къде да направиш разширена спермограма, която да е достоверна. А за докторите имаше вече достатъчно теми....
Препоръчвам ти КИРМ - Плевен, най-близо е, цените на лабораторните изследвания са като в Русе. Дано само от тях да се възползваш и да се реше проблема Ви! Все пак за повече информация може да се поразровиш във форума и сама да си избереш клиника, която прецениш. Другите по-близки са във Варна и София.
Ако нямате възможност да отидете и да направите всички изследвания там, може да си пуснеш хормоналните и тук - в лаборатория Здраве /признават се/. Хормонални изследвания се назначават от гинеколог. Ако искаш да са по здравната каса системата е личен лекар- направление за гинеколог- гинеколог - направление за хормонални изследвания- резултати - лечение ако се налага......Обаче за цветна снимка и спермограма категорично само в специализирана клиника.
Успех!!!