Здравейте момичета! Подновявам темата, тъй като не мога да си отговоря на някои въпроси, които ме измъчват след неуспешен опит ин витро.Бях стимулирана по къс протокол, като на втори-трети ден от цикъла прогестеронът беше 1,06. Тогава не обърнах голямо внимание на това, но си спомням, че док каза , че е малко висок, но не е проблем и затова стимулацията ще е без блокаж. Така на седми ден от стимулацията беше 1,29 и ми изписаха медрол за снижаването му, но на следващия(последен) ден от стимулацията вече беше 2,20. Аз вече се притесних и се разчетох, но на този етап вече нямаше смисъл да се прекратява процедурата, а и док ми каза, че тези теории са спорни, а и ще компенсираме покачването на прогестерона, като върнем ембрионите на по-късен етап. Трансферът беше на пети ден с отлични ембриони и добра лигавица, като дебелина. При направен кръвен тест на 20-ти ден - 70 единици, което значи, че не се е развила добре. Мисля си дали причината за това е въпросния прогестерон и връзката му слигавицата и как може да се коригира. Искам да вмъкна също, че при инсета последната година, постоянно стои като проблем, че лигавицата ми авансира.