0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Марина, как приготвяш дроба с праз?Дроба го нарязвам на кубчета като за кебап,в тиган без мазнина го оставям да си смени цвета,изчаквам да се изпари водата която си е пуснал,слагам олио и прибавям праза на едро,колкото по-вече праз по-добре,слагам и гъбите,заливам с малко бяло винце,подправки и оставям под капак до готовност.Смятам да пробвам другия път 2-3 мин.преди да изключа котлона да сложа топено сирене ,просто се сетих късничко вече го изядахме.
риба под шуба
Таня,ако не те затруднявам,кажи какво ще рече риба под шуба и разбира се ако може рецепта.
Искам да попитам rouzi-anna за Тутманика:приблизително колко брашно отива 2-3 ч.чаши, и в колко голяма тава го пече/колко да е дебела сместа/фурната на колко 150-200С?