паниран карфиол
и още нещо трябва да измисля към него... но хич не се сещам какво ще му върви?...
Оги , бяла рибка във фолио или пиле пак бялото месо, може да метнеш бонфиленца на оребрен тиган!
:balk_53:Как ми се приядееееееее, карфиол мммммммм!
Аз обаче не го панирам.Бланширам го, после заливам с бешамел, следва настърган кашкавалец, и запичам!
Ох, чудя се първо с какво да ти отговоря...
МММммммм, на мен ми се прияде от твоя карфиол...
Вкусотийка.
А щом на теб толкова ти се дояло - идвай бързо у нас на гости!
И мерси за предложението, за рибката и бонфиленцата...
Тъй като окъснях и никак не сколасах тази вечер, панирах и малко кашкавал. Бонфиленцата утре ще ги направя, че тях ги имам...