0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
За Стара Загора!Чух,че имало някакъв спициалист доктор Тошков но неразбрах клиниката ако някои можеда даде някои съвет ще бъда признателна!
Старозагорските специалисти ги забрави. Предполагам нямаш време и пари за губене. За спремограма д-р Даскалова е правилния избор.

*

maeto

• **
  • 62
  • Стреми се към целта, но не я преследвай. (А. Фюрст
Мерси Дани ще те послушам! :)
:):):)(inlove):)
Потребностите на душата раждат приятелството, потребностите на ума - уважението, потребностите на тялото - желанието. А трите потребности заедно раждат истинската любов
*
Това каде е в Пловдив ли? :)

Да в Пловдив в Медикус алфа!
Моми4ета помагаите!Ние правим опити от 9 м.и нестава бебо :( Аз съм ходила на лекар и уж вси4ко е наред.Притеснява ме моя мъж,преди години е има6е проблеми с тестисите(подували са се от стегнати га6ти)така казва тои,а спермограма не6те.Може ли тези тесни панталони да се при4ината,или това не води до безплодие?Даите ми съвет,от4аяна сем много .

*
Дано се включи някой който е по-наясно, но мила Емануела, мисля че има вероятност да има нарушения при мъжа ти заради тези тесни гащи дето ги е носил
*
А бе, кви са тия мъже!
Те деца искат ли или напротив?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Моми4ета помагаите!Ние правим опити от 9 м.и нестава бебо :( Аз съм ходила на лекар и уж вси4ко е наред.Притеснява ме моя мъж,преди години е има6е проблеми с тестисите(подували са се от стегнати га6ти)така казва тои,а спермограма не6те.Може ли тези тесни панталони да се при4ината,или това не води до безплодие?Даите ми съвет,от4аяна сем много .

не е ясно дали тестисите са се подували от тесните панталони или от нещо друго, но при всички случаи това може да е причина за стерилитет или намалена оплодителна способност у мъжа.
потърси подходящи материали из сайта на Зачатие и дай на мъжа ти да прочете и да се образова. да разбере, че спермограмата не боли, не е срамно нещо и не го унижава по никакъв начин. че ако има проблем със забременяването, причината може да е 50% у теб и 50% у него. не може само единият да ходи на лекар, просто не става така.
трябва да го убедиш да си направи спермограма.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Благодаря ви моми4ета.6те му принтирам няколко статии за да си 4ете! :balk_172:

*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
(подували са се от стегнати га6ти)така казва тои,а спермограма не6те.Може ли тези тесни панталони да се при4ината,или това не води до безплодие?Даите ми съвет,от4аяна сем много .

И аз не съм спец в областа, но съм чела статии по върпосите с възможни причини за стерилитет при мъжа, и там съм срещала, че една от причините е носенето точно на тесни и стегнати гащи и панталони, което притискало тестисите, повишавало температурата, а от там това било пагубно за сперматозоидите. Така че да не се мисли мъжа ти за голям мачо, а ако наситина иска да имате деца да положи и той малко усилие. Аз лично не виждам смисъл ти да се юркаш по камари с изследвания, да харчиш пари и т.н., а той да се скатава. Все пак от спермограма никой не е умрял, при това и кофти да е резултата, нали ще си го знаете само вие, поне ще знаете срещу какво се борите.
Успех ти желая, дано се разберете скоро и започнете успешна борба!
Е да ходят без гащи бре!Аз на моя все му купувам по-свободни боксерки(е не съвсем такива дядовски,ама да са памучни е задължително),пък той е едно бебе :)-все иска да имали картинки,иначе скучни му били!А пък иначе за дънки нямаме проблем-той все едни такива широки ги харесва :)Голям цирк сме като ходим да си купуваме бельо-той с тия детски боксерки и на всичкото отгоре все ми прави панайри да не си купувам прашки,щото чел че не било полезно :wink:
Казват,че много мъже са повредени от казармата заради ненавременно и неправилно лекуване на техните там мъжки болести-аз моя го питах,каза,че в казармата бил за пример и глупости не провел ама...мъж-може ли да му имаш вяра!
Ние отидохме на лекар още след десетия месец неуспешни опити,така че,момичета не отлагайте.Пък ако няма проблем-толкова по-добре :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
а и доколкото знам мъжа е хубаво през два дни да бъде активен,иначе сперматозоидите губят възможността си да ополдят
Какво значи това изречение?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
Емануела трябва да убедиш твоя, че спермограмата не е страшна и че това е първото нещо което трябва да се направи, ако бебето се забави и след това можеш да започнеш и ти с изследвания.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Казват,че много мъже са повредени от казармата заради ненавременно и неправилно лекуване на техните там мъжки болести-

Това не можах да го разбера. Какви са тези мъжки болести от казармата?  :lol:

Момичета, първо и най-безболезнено изследване е спермограмата! Не боли и от нея се научават много неща! След това се започва при жената, при която изследванията не са никак малко.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
Момичета, моля ви, помагайте!
Според вас, колко време след неуспешни опити за забременяване е време да се отиде на лекар, за да се види дали пък няма някакъв проблем?

Ще ви кажа защо питам. От 2 дни у нас живее моя близка приятелка, която бебеправи вече година - ама старателно! - и не се получава. Беше й закъсняло с няколко дни и когато й дойде, атмосферата у тях така се натегнала, че се изпокарали с мъжа й и от два дни плаче у нас на дивана. Опитвам се да я убедя да посети лекар, но тя казва, че година опити не са нищо и няма нужда (и пак плаче, милата)  :( В началото на опитите, подхвърлила на мъжа си да направи спермограма, той отказал и - до там. Изследвания тя също не е правила.

Аз мисля, че е време да я завлека при добър лекар, пък да видим. Обаче тя твърди, че е рано. Какво да я посъветвам? Греша ли, като смятам, че е време за лекар? Много съм притеснена.
наистина въпросния мъж ако толкова изявява желание да стане баща и той трябва да положи усилие. няма срамно да отидеш на лекар.неграмотността понякога може да погуби много.
Едната лекарка при която ходех ми разправяше че е работила в поделение преди специализацията и понеже там нали вмного не са ги пускали навремето на свобода, куцо и сакато от околиите са бодвали загорелите момци :)
Сифилис всеки трети карал,а всеки пети от прекаралите сифилис-лекуван с аспирин.
За такива мъжки им болести говоря.
Да не си помислите за нещо което започва като се изтърве сапуна :lol:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: На лекар - колко време след неуспешни опитl
« Отговор #35 -: Юни 24, 2008, 17:44:57 pm »
Абе малко грубо и цинично може да прозвучи, ама като толкова се дърпат от спермограма, питайте ги да не се опитват да ви убедят, че те такова нещо никога в живота си не са правили :lol:. И то за собствено удоволствие. Пък сега е за толкова важна кауза, ще се "помъчат" малко няма как.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #36 -: Юни 25, 2008, 07:51:09 am »
Абе малко грубо и цинично може да прозвучи, ама като толкова се дърпат от спермограма, питайте ги да не се опитват да ви убедят, че те такова нещо никога в живота си не са правили :lol:. И то за собствено удоволствие. Пък сега е за толкова важна кауза, ще се "помъчат" малко няма как.
:good_post: :good_post: :good_post:
 :D :D :D :D :D

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*
« Отговор #37 -: Юни 25, 2008, 09:06:53 am »
:good_post: :good_post: :good_post:
 :jump12: :jump12:

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Мели някъде беше предложила посткоитален, ако господата не искат спермограма. Що не се поразровите малко да го намерите.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Мели някъде беше предложила посткоитален, ако господата не искат спермограма. Що не се поразровите малко да го намерите.
Така е, ама  ако борбата за бебе  я изнася само жената, тоя мъж защо й е?