0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за съвет
« -: Юни 23, 2008, 10:57:49 am »
Моля ви някой ако знае добър доктор в Сливен или Ямбол да ми препоръча!
Не искам повече да губя време с 'уш' много добри специалисти,които ми казват просто пий тези хапчета без никакво обяснение ,без никакви изследвания и в последствие разбирам от форума ,че съм в грешна посока и бременност все няма :(

Re: Моля за съвет
« Отговор #1 -: Юни 23, 2008, 11:05:19 am »
Моля ви някой ако знае добър доктор в Сливен или Ямбол да ми препоръча!
Не искам повече да губя време с 'уш' много добри специалисти,които ми казват просто пий тези хапчета без никакво обяснение ,без никакви изследвания и в последствие разбирам от форума ,че съм в грешна посока и бременност все няма :(
не съмзапозната с тези градове ,единствено мога да ти препоръчам да отидеш в някоя болница,където по цял ден лекарите само с това да се занимават .ти какви оплаквания имаш,че ти дават хапчета да пиеш
« Отговор #2 -: Юни 23, 2008, 11:10:09 am »
Аз лично съм ного доволна от д-р Кузманова.
Не се занимава конкретсно със стерилитет.На теб какъв ти е проблема-обясни малко повече да ти препоръчам лекар-повечето ги познавам
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

« Отговор #3 -: Юни 23, 2008, 11:36:00 am »
Преди година имах извън маточна бременност.Разминах се само със срязване на тръбата,правиха ми лапаро и пластика (доколкото разбрах,защото никой нищо не обяснява).След това 1 година опити и нищо.Цикълът ми е много нередовен варира  от 23 дни до 43дни и поради тази причина доктора ми изписа дуфастон от 16 ден до 25,без изследване на хормони за 3месеца и каза ,че след това ще ми изпише нещо за стимулиране(без цветна снимка),което много ме стресна.
От тук разбрах ,че Дуфастон се пие след остановена О и ,че ако се пие преди това я подтиска,което също ме притесни.
Доктора ми е от София и нищо не ми обяснява просто ми изписва рецепта,пък и София ми идва много далеч,затова искам да го сменя.
Къде се намира кабинета на д-р Кузманова?
Благодаря за отговорите
« Последна редакция: Юни 23, 2008, 11:38:10 am от beni13 »

« Отговор #4 -: Юни 23, 2008, 13:39:21 pm »
Д-р Павлова която преглежда в ДКЦ Сливен на 2-ри етаж,се занимава с двойки с проблемно забременяване.Аз не разбрах вие правили ли сте спермограма на твоя партньор-причината трябва да се търси и в двамата.Ще ти назначи и изследвания на хормони,като откриете проблема ще започнете лечение-желая ти успех.Д-р Кузманова е многодобър специалис,но не се занимава в частност с проблеми свързани с безплодие в семейството,иначе и нейния кабинет е в същата сграда на същия етаж.
Надявам се всичко при вас да е ОК :)
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си