0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #460 -: Юни 27, 2008, 08:47:42 am »
Добро утро момичета. Пожелавам на всички лек и хубав ден. Миме не се ядосвай, сигурна съм, че той ще се усазнае колко е важно да е до теб и всичко ще е наред. Прегръщам те  :bighug: :bighug: :bighug:
Ох, ама и аз съм тъпа.
Карам му се и снощи направо го побърках и той ми викна "Хубаво, няма да ида!"...
Ще се радвам ако не иде, но после ми е едно гадно и гузно....
Много съм тъпа...
Ама много си го обичкам и не обичам да го тъпчат.
А той ми е един мил и мекушав..... и понякога не се държи "мъжки" - снощи ми идеше да ида и аз да се разправям с тях, но се спрях, че щях да го злепоставя...
Не са много парите, но въпросът е принципен и ме е яд, че се подиграват с хората....

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #461 -: Юни 27, 2008, 08:59:54 am »
Добро утро на всички..както виждам до късно сте били тук снощи и рано-рано пак сте тук....Не може да смогне да ви прочете човек...аз снощи се разхождах с една колежка и като разбрахме, че са ни превели заплатите, решихме да се почерпим...тъкмо седнахме пред една заведение и заваля дъжд..а ние на сухичко под дебели чадъри...беше страшно приятно...само дето после чаках маршрутка над 45 минути..и тя не дойде - наложи се да се прибирам с 280..Днес е петък и очкавам да започнат да излизат наяве хубавите новинки...петъчните бомби:) Пожелавам ви хубав, хубав край на работната седмица, изпълнен с положителни емоции.
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #462 -: Юни 27, 2008, 09:06:48 am »
Добро утро и от мен.Досега ви четох и едвам смогнах,но ми беше страшно весело.Ше ме уморите.Вчера се скапах от бач и днес ми е едно лошо,явно ще се разболявам,щото и гърло ме боли-абе ш...а работа.Иначе ми е първи ден закъснение,но лелката явно е взела по-късен рейс защото си имам всички симптоми на посещение.Отвсякъде тъпа работа. :DАйде до после че ще ида да се друсна с някви лекарства да не съм кат сопол :D

*
« Отговор #463 -: Юни 27, 2008, 09:21:28 am »
Ей сладурки защо не влезете в чата на форума там за сега няма никой ама ние можем да го променим този факт  :lol: по бързо ще става контакта и съм сигурна че ще е якооо...
DSC00102
*
« Отговор #464 -: Юни 27, 2008, 09:22:28 am »
Миме,ма не му се ядосвай бе,няма да иде ,ти си по-важна за него ,ще видиш :)
Иве,моичкия е същи ,само дето аз се измъквам по тъча за секса по принцип..Обичам го ,ма лятото хич не ми се прави секс в тия жеги .. Аз пък да ви кажа ,да се посмеете.. Снощи докато си писахме аз изпих около 2 литра студена вода и свекъра ми вика " Моме ,нямате баня,нощеска какво ще правиш,като се опикаш" Аз му викам ,че няма да ми се пика и тамън зъм задрямала и като ми се препика,едвам издържам.. Станах ,обикалях тоя апартамент,чудих се как точно да се изпикам ,па видях ,че няма начин и тръгнах за другия апартамент по гащи през коридора.. Викам си няма кой да ме види сега по нощите..Тъкмо излизам и асансьора спира на нашия етаж,излиза един мъж и кво да види човека,неква жена шашва по гащи се мъчи да си отключи хахахаха .Пукнах от срам.Дано не е от нашия вход,че незнам :)
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #465 -: Юни 27, 2008, 09:31:59 am »
Миме,ма не му се ядосвай бе,няма да иде ,ти си по-важна за него ,ще видиш :)
Иве,моичкия е същи ,само дето аз се измъквам по тъча за секса по принцип..Обичам го ,ма лятото хич не ми се прави секс в тия жеги .. Аз пък да ви кажа ,да се посмеете.. Снощи докато си писахме аз изпих около 2 литра студена вода и свекъра ми вика " Моме ,нямате баня,нощеска какво ще правиш,като се опикаш" Аз му викам ,че няма да ми се пика и тамън зъм задрямала и като ми се препика,едвам издържам.. Станах ,обикалях тоя апартамент,чудих се как точно да се изпикам ,па видях ,че няма начин и тръгнах за другия апартамент по гащи през коридора.. Викам си няма кой да ме види сега по нощите..Тъкмо излизам и асансьора спира на нашия етаж,излиза един мъж и кво да види човека,неква жена шашва по гащи се мъчи да си отключи хахахаха .Пукнах от срам.Дано не е от нашия вход,че незнам :)

:jump12: :jump12: :jump12:
Много си ми миличка! :bighug:
Представям си и се покъсвам да се хиля. :D :D :D
Ама да не би да се е оплакал човека - каквато си ми хубавичка - направо много приятна изненада си му направила
.
:D :D :D

*
« Отговор #466 -: Юни 27, 2008, 09:34:40 am »
ба приятна,отгоре на всичкото с превръзка на гъзо..Сега си викам ,какво ли си е помислил ,че съм отскачала до съседа по нощите хихихи
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #467 -: Юни 27, 2008, 09:35:32 am »
Ще ме скъсате от смях! Любе, к`во го мислиш тоя - сплакнал окото човека! От де да знаеш к`во си има в къщи за гледане. Може добро да си му направила! Представяш ли си го как набрал от гледката и след това е ощастливил жената! Ииииихааа!
Снощи форума нещо се беше бъгнал! Опитвах се да се включа в разговорите, ама все ERROR ми даваше и по едно време се отказах! Мацки, съвсем сериозно - давайте да се видим най-накрая! Аз съм за срещата в Пловдив! Само кажете кога и накоя от мацките да ни запазва хотел!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #468 -: Юни 27, 2008, 09:38:20 am »
А така,нямам търпение.. Направо ще се разбием от приказки и хилеж.То тука хубаво,ма ако искам да кажа всичко дето искам да ви споделя,трябва три дни все да пиша :)
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #469 -: Юни 27, 2008, 09:43:31 am »
Ще ме скъсате от смях! Любе, к`во го мислиш тоя - сплакнал окото човека! От де да знаеш к`во си има в къщи за гледане. Може добро да си му направила! Представяш ли си го как набрал от гледката и след това е ощастливил жената! Ииииихааа!
Снощи форума нещо се беше бъгнал! Опитвах се да се включа в разговорите, ама все ERROR ми даваше и по едно време се отказах! Мацки, съвсем сериозно - давайте да се видим най-накрая! Аз съм за срещата в Пловдив! Само кажете кога и накоя от мацките да ни запазва хотел!
Ехееее, чак на хотел.
Ами хубаво- пак съм "навитак" :D
Малко с тези парички сме голям резил, но няма нищо....
То нали ще спестим 100-ти лв. от Гърция за милото :( :) :(
Само да се разберем, пък няма значение къде - аз съм на този принцип- няма значение мястото- важното е да сме заедно
.
:grouphug:

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #470 -: Юни 27, 2008, 09:44:18 am »
добро утро ,мацки!
аз не можах да ви изчета,ама после като се върна :)

сега отивам на преглед и почнах леко да се притеснявам.Всеки път като ходя и все излиза още нещо...Стискайте ми палци,а аз като се върна ще ви пиша как е минало.
07.10.2009
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #471 -: Юни 27, 2008, 09:46:26 am »
добро утро ,мацки!

сега отивам на преглед и почнах леко да се притеснявам.Всеки път като ходя и все излиза още нещо...Стискайте ми палци,а аз като се върна ще ви пиша как е минало.
Успех, миличка! :bighug:
И никакви такива притеснения вече - този път всичко ще е наред :goodluck:
Чакаме те да ни кажеш, че всичко е ОК.
Прегръщам те и сме с теб!

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #472 -: Юни 27, 2008, 09:48:56 am »
добро утро ,мацки!

Успех, миличка! :bighug:
И никакви такива притеснения вече - този път всичко ще е наред :goodluck:
Чакаме те да ни кажеш, че всичко е ОК.
Прегръщам те и сме с теб!

ами дано всичко да е наред,ама ще сменям док и сега съм за първи път при нея и наааай-вероятно пак всичко от начало ще почваме.
07.10.2009
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #473 -: Юни 27, 2008, 09:49:25 am »
И аз съм така! Вси си мисля какво искам да кажа, а пък като започна да пиша - нъцки! Или връзката ще се скапе, или сайта ще пощурее, или пък аз ще забравя всичко! Блондинка! А бе, затова най-хубаво срещичка! Ей го на, Пловдив ми е на 40 мин. път! С автобусчето може и час да е! Миме, няма да ви притесняваме да спиме по вашите къщи, я! Толкова мъжете ни ще изкарат по някой лев за спане! На моя тая сутрин му разправям, че ще заформя среща в Пловдив и той ми вика "Отивай, пари искаш ли!" Май човека иска да си плати само да е една вечер на спокойствие, без някой да му мрънка на главата, че е постоянно на компютъра, или че гледа мачове! Пауър, успех на прегледа!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #474 -: Юни 27, 2008, 09:51:34 am »
И на моичкия ще му дойде добре,ще си пийне една две бирички бе за му пиля на главата.. :)
*
« Отговор #475 -: Юни 27, 2008, 09:54:05 am »
ОМВ!На 30км преди Пловдив е в посока София.

ааааа и ние сме спрали там! Другият  път ще се поогледам , пък дали ще те позная..

А добро утро! Много сте писали бе! Хем бях от последните и пак не мога да сваря да ви прочета !
Ох снощи бях толкова изморена , но не пропуснахме кекса , макар че бях склонна да заспя веднага , ама милото....... :lol:
*
« Отговор #476 -: Юни 27, 2008, 10:11:25 am »
момичета вече сме две в чата на форума айде да си побъбрим там поне пробвайте де моляяяяя.....
DSC00102
« Отговор #477 -: Юни 27, 2008, 10:15:44 am »
Любче,голяма си скица :lol:Смея се тука сама пред монитора ....
power,успех.
Соф,ще стискам палци В събота за снимката :crossfingers:
А така адашке :wink:трябва да вземаме пример от теб...С тези мачове мъжете ни забравиха за :bed:
И сега да ви почерпя,моята маминка дмнес има рожден ден.Да ми е жива и здрава.И дано скоро я направя баба.

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #478 -: Юни 27, 2008, 10:18:35 am »
момичета вече сме две в чата на форума айде да си побъбрим там поне пробвайте де моляяяяя.....
Много искам, но не мога.
Че съм на работа и не ни дават по принцип да ползваме нета, ама ако ме хванат какъв съм сърфист.... :D
Така че не влизам никъде другаде във чатове и т.н...

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #479 -: Юни 27, 2008, 10:19:15 am »
Добър Ден,куклички!!!
Ееееедвам прочетох всичко.  :lol: вихрили сте се снощи а?!  :wink:
Аз съм за срещата!!! От София съм, но ако няма друг начин и до Пловдив ше дойда. Много искам вече да ви видя всичките, вие сте ми по-близки от добрите ми приятелки в момента. Айде казвайте кога и къде ще се организираме!
Ивееее, ти душа защо не си качила твоя снимка в албумчето????? И ми беше обещала на кучето актуална снимка да ми покажеш!
Миме, не се ядосвай, явно че вчера ни е бил кофти деня на нас с теб. И аз се скарах с моя, естествено пак заради "Мама" му. Е, много ме дразни тая...... да не казвам каква. Ма няма да ви губя времето с разкази за нейните простоии.
Софи, душицо, на мен ми правиха Хидротубация, а не ЦС, с много продробности мога да ти разкажа за ХТ, но за ЦС не знам какво се прави и как да ти помогна!
Пауърче, успех мила при док, да кажеш после кво-що.
Любе, смях се с глас, голяма си скица, добре де баня като нямате, мивка нямате ли? Ние нали сме в ремнот, но при нас тоалетна и баня да отделно, та като разкъртиха тоалетната 1 денонощие стояхме без тоалетна, само тръбата за отходната вода стърчеше от пода, как ли не се чудих да се нагъзурча та да я уцеля... ама видях че няма да стане, и накрая в една кофичка от кисело мляко пишках, и така  :lol:
Абе емоции да има  :D